Merhaba herkese
Ben 13 yıllık evliyim eltilerim benden epey buyuk bugune kadar onlarla hicbir derdim olmadı,ancak gecen yıl evlenen kaynımın eşi cok kıskanc ve tuhaf biri.
Bir bakıyorsunuz ki can ciğer olmaya calışıyor bir bakıyorsunuz gorduğu yerde kafasını ceviriyor.Cok kıskanc başlıkta belirttiğim gibi,beni kıskandığına eminim (hatta ondan daha iyi yerlerde olan herkesi)
hani şu her giydiğine laf edip gidip aynısından bulana kadar durmayan tiplerden.
Evime geldi her eşyama laf etti,evime kadar laf etti,sitemi ev gereksiz masrafmış
Kendisi sonra bir gecede eşine evini sattırıp 3 aylık eşyalarına kadar 2.elcilere verip yeni siteli eve gecti (benim evime gore evi eskiydi bahanesi o oldu,halbuki eve de bir suru masraf yaptırdı yani evi gordu beğendi)
O sebeple kıskanc olduğuna eminim.Hatta akrabalar bile evine gittiğimizde sende gibi hissediyoruz o kadar ki değiştirmiş benzetmiş.
Daha nişanlıyken kaynıma telefonda neden yengen evlendikten sonra okudu ben de illa evlendikten sonra okuyacağım diye tutturmuş,gorumcem kulaklarıyla duymuştu..
Neyse işte dun bişeyler paylaştım wp da tuttu durumuma yorum yaptı laf soktu ben de gulucuklerle hic anlamamış gibi davrandım,yani anlamış gibi yapsam kavga cıkar,dengesiz cahil bişey muhatap olmak da istemiyorum ama kendisi kaşınıyor
Buna nasıl davranmalıyım anlamadım.

notaylaştığım durumlar, genel gecer nezaket ahlak uzerine kendi cektiğim fotoğraf cekimlerinin altına iliştirdiğim sozler.
Yani ozellikle ona gonderdiğim bişey yok..
Fotoğraf cekmeyi severim paylaşırken de fotoğrafa uygun sozler paylaşırım,edebi veya hadis,ayet..

Siz olsanız keser miydiniz o paylaşımları yapmayı yoksa o haric paylaşsam mı bilemedim,o haric paylaşırsam birinden gorecek yine saracak catlak