Merhabalar hanımlar. Benim derdim hayatımın duzensiz olması. İlk evlendiğim yıllar haftalık ve gunluk temizliklerini aksatmayan cok duzenli biriydim. Şimdi ise iş yapamıyorum. Surekli erteliyorum. Gec yatıp gec kalkıyorum. Evimi temizlemek hayatımı duzene sokmak istiyorum ama beceremiyorum. Halsizlik değil bu. Dibe batmış gibiyim. Her gun erken yatacağım diye, şu işleri yapacağım diye karar alıyorum. Erken yatamıyorum icimden gelmiyor, erken kalksam da o cay sofrasında oyalanıp duruyorum iş falan yapmıyorum. Gunluk temizliğimi yapıyorum sadece. Camaşırım birikmez, mutfağım hep toplu, evi de silip supurme rutinim iyi. Ama buyuk temizliğe duzenleme işine gelince surekli erteliyorum. Zaten gec kalktığım icin ancak bunlara yetişebiliyorum. Bana bir şeyler yapın, ne bileyim duzen anlatın, eleştirin, aşşağılayın, sen nasıl kadınsın pasaklı falan diyin sarsılıp kendime gelmem lazım, eski halime donmem lazım. Bi de benim şimdiki pasaklı halim gibi bi arkadaşım vardı. Zamanında onu cok kınadım. Bu kınadığımızı nasıl geri alıyoruz var mı bi yolu? Artık duzelmek istiyorum.