Kuzenimin uzun suren bir ilişkisi vardı cocuğun ailesi bir takım sebeplerden karşı cıktılar ve ayrılmak zorunda kaldılar cocuk evi bile terk etmiş 4 gun dışarda kalmış ne kadar doğru bilmiyorum ama ailesini ikna edememiş annesine bakıyor ekonomik ozgurluğu cok kısıtlı durumu kotu yani şuan ayrılar ama kuzenim onu hala cok seviyor cocukta seviyor hergun konuşmasalarda 2 gunde bir konuşuyorlarmış kuzenim yazmasa o yazıyor ama şoyle bir durum var kuzenim daha cok ona mesaj atıyor ustune duşuyor bazen gorduğu halde cocuk cvp vermiyor mesaja konuşurken ortadan kayboluyormuş bu sefer kuzenim geri cekilince cocuk tekrar ortaya cıkıyor onunla guzel konuşuyor dur bakalım zaman bize ne gostericek diyormuş ne yaptığına anlam veremiyoruz bn diyorum ki engelle gitsin ama kuzenim cok aşık yapamıyor cocuğun başka goruştuğu biride yokmuş bir kere demiş ki liseli aşıklar gibi sabahtan akşama kadar mesajlaşmaktan sıkıldım kuzenim surekli iletişim halinde olmak istiyor onunda psikolojisi bozulmuş senelerdir calışan cocuk kuzenimden ayrıldığından beri işe gitmiyor arada bir gitsede yarım bırakıp işi cıkıyor canım hic bişey yapmak istemiyor diyormuş kuzenim sizlere sormamı istedi sizce cocuk ne yapmaya calışıyor ne ailesine karşı gelebiliyor ne kuzenimi tamamen bırakabiliyor.