Merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir. Yine siz ablalarımın tavsiyesine ihtiyacım var.
Pazar gunu arkadaşlarımla buluşacağım, yakın bir arkadaşımızın doğum gunu ama bu sene parti tarzı bir olay istemedi corona olaylarından dolayı bir pubda oturup iceriz teklifi yaptı. Ben de ne giyeceğimi bilemedim eğer doğum gunu kızı bile suslenmezse benim etek elbise tarzı bir şey giymem olmaz diye duşunerek siz ne giyeceksiniz diye yazdım gruba. Doğum gunu olan arkadaşımın sevgilisi de gelecekti bu arada. Kendisi de 'albertine yarın sevgilim gelecek bak cok dekolte tarzı bir şey giyme' yazmış. Şok oldum acıkcası ve 'daha once gozune batan bir durum mu oldu niye boyle bir şey soyleme gereği duydun' diye cevapladım. Bir onceki sevgilisinin de olduğu buluşmada giydiğim kıyafetin goğus dekoltesinin fazla olduğu icin rahatsız olduğunu soyledi ama o buluşmaya erkek arkadaşı sonradan katıldı yani onun kast ettiği gibi sevgilisi gelecek diye oyle giyinmiş olma durumum yoktu. Bu arada ben acık giyinmeyi seven bir insanım zaten, ozellikle birinin yanında şoyle giyeyim tarzı duşunmem ama havalar soğudu o yuzden acık giyinmeyi duşunmemiştim. Arkadaşım da bunları soylerken random emoji falan koydu caktırmadan nasıl soyleyeceğini bilememiş onu anladım. Siz bu konu hakkında ne duşunuyorsunuz? Arkadaşlarınızın erkek arkadaşının olduğu ortamlarda kıyafetinize dikkat ediyor musunuz? Ben bu konuda ince mi duşunemedim bilmiyorum sadece bu olayla ilgili değil eğer yanlış yapıyorsam bilmek isterim. Belki ileride de boyle duşunen arkadaşlarım olur ama herkes direkt uyaramaz ben de nerede nasıl davranacağını bilmeyen insan konumuna duşmek istemem.