Erkek arkadaşım yeni mezun calışıyo ama maddiyatı cok iyi değil zaten şuan evlilik duşunmuyoruz ilerisi icin onunda askerlik iş gibi planları var her neyse
Benim babam ve abim araba surmeyi bilmiyo abimle kredi cekip araba aldık
Ben surmeyi biliyorum ama erkek arkadaşımla iyice oğrendim
Bizim araba gelmeden once sevgilim babasının arabasını alırdı biyerlere giderdik bu arada cocukluk arkadaşım sayılır daha once beni cok biyerden alıp eve bırakmışlıgı oldu arkadaşken. Malum pandemi var ve biz biyere gidemiyoruz cay demliyoruz bişeyler alıp arabada oturuyoruz 2 3 saat Dizi fln izliyoruz bazen
Ama sevgilim yaklaşık bir aydır hic kendi babasının arabasını almıyo yani hep benim arabayla geziyoruz babamla aram kotu vermiyo fln diyo onceden de zor alırdı tabi ama rahatlamış gibi oldu biraz . Mesela buluşma planı yapıyoruz tamam ben evin onune iniyorum diyo direk
Bu aslında baktıgınız zaman normal bişey ama ne biliyim icimde rahatsız olan bişey var gonul istiyoki bazen bi kadın olarak hadi seni şuraya goturuyum hadi in ben geldim denilmesini belki ilerde cok şeyi sahibi olcak maddiyat da gelip gecici
Ama sanki ben ondan bi tık saha ustmuşum gibi oluyo kafam karışık acıkcası sizce bu normal mi? Yoksa arabayı bi kac gun babamın işi varmış diyip bi kac buluşmada almasam da o mu almak zorunda kalsa sizce ?
konuyu cok yanlış anlayanlar olmuş . Problem surekli benim arabamla gezmemiz değil , buluşma konusu acıldıgında tamam iniyorum ben diyo direk sanki benim gorevimmiş onların evinde araba yokmuş gibi onceden alıyodu gayette kendiside kullanıyodu ozel işleri icin . Ve problem ben yemek ısmarlarım ama ertesi gun o kendiliğinden hadi bişeyler yiyelim demez . Ya da ben cay yaptım yanına yemelik bişeyler alalım demez . Gecen gun arabanın aynası duştu onla birlikteyken eve gittikten sonra noldu baban bişey dedimi yaptırdınız mı diye konuyu bile acmadı ? Okadar birlikte geziyoruz benzin bitcek oluyo benim paramın olmadıgı oluyo dur ben 20 lira benzin atıyım demez