Artık bunaldım. Ben evlenip eşimin şehrine gelen, burada kimsesi olmayan bir insanım. Ailesiyle aram iyi değil. Arkadaş ortamım pek yok. Yani eşim bu durumda bana kol kanat gereceği, duşunceli olacağı yere aksine bu aralar bana cok ilgisiz davranmaya başladı. Her zaman super ilgiliydi diyemem ama bu ara ilgisizliği arttı ve pandemiyle birlikte artık kafayı yiyecek duruma geldim. Eşimin tek bildiği film dizi izlemek ve arabası. Bide yakın arkadaşının bu ara morali cok bozuk, eşim surekli onunla ilgileniyor. Bende surekli ev işi... akşam cıkalım şoyle bir oturalım desem pandemiden cıkamıyoruz, ki genelde ben derim o demez zaten. Haftada bir cıkarız onda da cok cıkıyoruz on gunde bir cıkalım der. Araba kullanmayı oğretecek bana sozde hep unutuyor gecen cıkabildik bana hic sabır gostermedi bağırdı cağırdı. Cok kırıldım.
Bu akşam da sanırım bir kırılma noktası yaşadım ben. Yine işten geldi yemeğini yedi, dizinin başına gecti, başını kaldırıp yuzume bakmadı. O an fark ettim ki hep ben cabalıyorum, yanına gidiyorum, sarılıyorum, konuşmaya calışıyorum ama boş olduğunu fark ettim. Bide yarın giyecek utulu kıyafeti yokmuş diye bana kıyafet utuletti. Yanlış kıyafeti utulemişim halbuki ona sordum bunu mu giyeceksin diye evet demişti şimdi demedim diğerini dedim ben dedi. Kafası dizide tabi ne dediğini bilmiyor iyice sinir oldum, kalktım bi daha utuyu actım ve utu yaptım. Gunluk konuşmalarımız cok sacma... bana deli der boyle gıcık gıcık takılır surekli. Sevgisini gosterme şekli buymuş oyle der ama ben daha başka kafadayım daha cok derinlik, ilgi falan gormek isterim. İşte boyle hanımlar bana bir şeyler soyleyin lutfen kendime getirin. Zira ben ben olmaktan cıktım sanki. Bunaldığımı hissediyorum.
Not: Cinsellik acısından bir sorunumuz yok.
Bu akşam ona kırgın olduğumu belli ettim o da anladı dizi bitince yanıma geldi. Konuştum, sıkıldın artık benden heralde falan dedim. Eşim de bugun dizim olduğunu biliyorsun sacmalama gel buraya dedi benle şakalaştı. Sorunun sadece dizi olmadığını vs anlattım işte... onemsemedi şakaya vurdu. Mutsuzum.