Selam kızlar.
Butun oğretmenlerimizin oğretmenler gununu kutluyorum oncelikle. Benim de uzun zaman uzerine konu acmak istediğim derdim gunun anlam ve onemi uzerine. Şimdi kızlar ben 6 yıl once mezun oldum. B.k var gibi mezun olur olmaz hemen evlendim. O zamanlar tabi yaşta kucuk ya ev hanımcılıgı oynamak hoşuma gitti derken coluk cocuğa karıştım. 2 tane evladım var. Aman onlar da biraz buyusun hadi kreş zamanları gelsin en azından oyle başlarım dedim. Bu sefer de hopp pandemi cıktı. Atanma şansım cok yok. Cunku maalesef ulkemizin genel problemi olan cok fazla mezunu olup cok fazla ataması olmayan bi bolumum var. Şehir dışına da acıkcası gitmek istemiyorum. Ozel okullarda haftanın 6 gunu dahi olsa calışabilirim. Artık bu rahatlığa eriştim cok şukur. Benim sıkıntım bu kadar yıl olmuş mezun olalı daha yeni mezunlar varken beni napsınlar kafasındayım. Universite olarak iyi bir okuldan mezunum. Eğitim kocluğu sertifikam da var. Kızlar lutfen beni gazlayın başvuru yapayım ozel okullara. Gerci su an pandemi surecinden o da mumkun mu onu da bilmıyorum ya. İşte bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirse memnun olurum.