Kızlar instagramda 6-7 senedir takipleştiği birisi vardı, ortak arkadaşlarımız var ama hic yuz yuze tanışmamıştık. Temmuz ayında mesaj attı bir kahve icebilir miyiz diye, numaramı istedi, olur tanışmış oluruz dedim verdim. Sonra aradan bir ay falan gecti baktım bundan ses yok ben de numarasını sildim aramayacak heralde diye. Sildiğimi farkedince aradı, kendince bir acıklama yaptı, cok guzel konuştuk şakalaştık falan, neyse sonra yuz yuze goruştuk. Goruşmede surekli evlilik muhabbeti yaptı, ki ben şu ara cok ciddi bişey olmadığı surece evlilik kafasında değilim, takılma kafasıyla yaklaştım hep. Goruştukten sonra bir kere aradı bir kere de msj attı, ben mesela bi sonraki h.sonu goruşelim der diye şehir dışına cıkacakım onu ertelemiştim, bir baktım bu perşemde gunu başka bi şehirden story atıyor. Neyse dedim. Aradan yine 1,5 ay gecti goruşmemizin, ben bu arada izmirde depremi yaşadım, bi story atmıştım buna dair, onu da gordu ama hic gecmiş olsun nasılsın demedi. Ben de bugun hem instadan hem telefondan sildim. Uzerine olan yazışmayı atıyorum:
O: sen yine beni neden unfollow yaptın
Ben: senin de durup durup aylar sonra sorman

O: neyi kabul edelim anlamadım, istanbulda yoksun
B: nerden biliyosun olmadığımı ya, arayıp sordun mu da
O: yahu sen ilgisizin onde gidenisin onu ne yapacağız?
B: asıl sen ilgisizin once gidenisin, boyle duşunmemiz de birbirimize uymadığımızı gosteriyor zaten
Şimdi bir arkadaşım dedi ki, adam sana takılmış sen sert yapmışsın. Sizin yorumunuz ne acaba?