Merhaba.
Konuyu cok uzatmadan anlatıp goruşlerinizi almak istiyorum. Ben 31 yaşındayım. Yaklaşık 6 ay once eşimden ayrıldım. Sosyal medyadan mesaj atıp tanışmak isteyen biri oldu. Once cevap vermedim. Birkac mesajdan sonra konuşmaya başladık. Ama ben boyle şeylere nedense cok onyargılıydım. Gerci hala da oyleyim. Kendisi de boşanmış ve benden 4 yaş buyuk. Yaklaşık 1.5 aydır konuşuyoruz. Şimdi yaşayanlara 2 sorum var.
1- konuşmalar mantık cercevesinde uyuşsa da hep bir acaba var kafamda. Yani o tam olarak guven nasıl oluşur? Ya da oluşur mu? Hep acaba bu doğru mu falan diyorum icimden. Benden yaklaşık 1000km uzakta. Nerde ne yapıyor haliyle guven problemi yaşıyorum.
2- ikimizin de cocuğu yok. Kendi işimiz kendi duzenlerimiz var. Gayet seviyeli devam ediyoruz. Hatta kendisi cok geriden geliyor. Yani şoyle ki yaklaşık 15 gundur kendisinde telefonum olmasına rağmen her gun aramaz. Her sabah mesaj atar. Ama oyle sesini duyayım moduna girmiyor. Mesajlarda da oyle cok ustume duşmuyor. Bir iki defa ilgisiz olduğu icin devam etmek istemediğimi soyledim ama beni sevdiğini, saygı duyduğunu, kendi hayatımız duzenimiz olduğunu, ihmal ettiğinin farkında olduğunu ve goruşmeyi kesmek istemediğini soyluyor. Mesela şehrime geleceğini soyledi goruşmek icin ama şu zaman gelirim falan yapmıyor. Acıkcası cok ustume duşup yılışık davransa korkardım zaten istemezdim ama boyle de cok ilgisiz değil mi? Yani bir erkek bari gunde bir defa neden aramak istemez? Uzak mesafe ilişkisi nasıl yurur? Bu bir erkek icin normal mi? Fikirlerinizi merak ediyorum. Israrcı olmak asla istemiyorum ama ben mi acaba yanlış davranıyorum. Ciddiye donerse veya bitecekse ne zaman olmalı?