Hayirli aksamlar hanimlar. Sizlere bir sey danismak istiyorum. Birkac ay evvel en yakin arkadaşima aradigimda ulasamadimi, mesaj attigimda kesik kesik mesajlar aldigimi farkettim.Ne oldugunu anlayamadim ancak bu durum bir muddet boyle devam etti. Ya konuşmuyorduk ya kesik kesik dedigim gibi.Ne oldugunu sordugumda hep gecisiyordu tam bir cevap alamamistim.
Sonra bir gun bana yazdi. Cok tuhaf hissettigini, bana karsi icinde bir mesafe olustugunu soyledi.Sebebi varmis. Sebebini de soylemedi, bu ara ben yokmusum gibi dusun ben uygun zamani buldugumda seninle konusurum, bu aralar yazma arama , ben de zor durumda kaliyorum sen arayinca konusmak istemedigim icin dedi. Ben birkac sey daha yazdim cevap vermek icin ancak oyle kaldi bu zaman oldu.
Cok da sevdigim bir arkadasim, en yakinim.Liseden. Birlikte yıllarımız, cok guzel anilarimiz gecti. O da ben de birakmadik birbirimizi hic bu zaman kadar. Sizce tekrar konusmaya calismali miyim ? Bir muddet daha beklemeli miyim ? Ben de tohmet altinda kalip kendimi suclu hissediyorum acikcasi.
Sebep benim direkt ona karsi yapmis oldugum bir muameleden dolayi degilmiş, sen bir sey yapmadigindan eminsin zaten soylesem de degistirebilecegin bir sey degil dedi. Ben de bu durumda ne dusunecegimi sasirdim acıkcası.