Evet kızlar başlıkta da okudunuğunuz gibi. Biraz karışık bi durum baştan anlatmak istiyorum size kusura bakmayın zamanınızı alacağım icin. Eski erkek arkadaşımla cok buyuk bir aşkla 1 sene birlikteliğimiz oldu ikimiz icin de cok ozel bir ilişkiydi en azından ben oyle duşunmuşum. Ben ilişkiyi bitirmek istedim sebebi şu an onemli değil pek her neyse ikimiz de başka hayatlar kurdu. Ben başkasıyla beraberim o da başkasıyla beraber şu an. İki gun once beni aradı sebebi ise twitterdan benim tweetimi rtlemiş sonra biz birbirimizi engelleyince bu rtlenmiş tweetler oylece kalmış, 3. Bir şahıs gorebiliyormuş Sadece biz engellediğimiz icin goremiyormuşum. Her neyse aradı bu beni ben tabi şok oldum acmayacaktım once ama ilişkim olduğunu bile bile beni arayacak biri olmadığını bildiğim icin cok ciddi bir durum olduğunu duşunerek actım ve yukarda bahsettiğim şeyle karşılaştım. Sosyal medyadan anlamayanlar icin kısaca şoyle soyleyeyim; sevgilisinin gonlunu yapmak icin beni aradı. Hadi hicbir şey yapamadı, 5-6 tane ortak arkadaşımız var 3u benim cok yakın arkadaşlarım onlara da mı soyleyemedi yani beni arayıp bunu yapmak zorunda mıydı ? Sesi bile titremedi gayet rahat bir şekilde benimle sohbet falan etmeye calıştı okulumu sordu arkadaşlarımı sordu eve cıkmışsın falan dedi bildiğiniz benimle dalga gecti ben de olayın şoku o kadar olacak ki aptal gibi kısa kısa cevapler verdim ama o kadar şoka girmişim ki telefonu kapatınca kendime geldim neden suratına kapatmadım neden konuşmasına izin verdim diye kendime kızdım. Arkadaşlarıyla hep hayatımlı konuşur bana hayatım falan dedi sanki 10 senelik dostuymuşum gibi. Kızlar bu cocuk ben ayrılıyorum diye (olması gerekeni yaptım artık tahammul edemediğim bir cok şey vardı) gozumun onunde bana baka baka gozlerinden yaşlar suzulen biriydi, ayrılıyoruz diye karışıklı ağladık biz. Birbirimizin ilk aşkıydık yollarımızı ayırmak zorunda kaldık ama bunu hak ettim ben ? İlişkisi olsun mutlu olsun istedim her zaman ama beni ilişkisine dahil etmesini sindiremiyorum, kalbim duğumleniyo ama bu duğumlenme sebebi ilişkiye verdiğim değerin sonucunun bu olması. Kızlar neden boyle bir şey yapmış olabilir ? Bu işi farklı şekillerde cozebilecekken neden beni bu işe dahil etti ? Arkadaşlarımla iletemez miydi ? Yaptığı şey saygısızlık değil mi ? İnsan eskiden aşık olduğu kadına bunu yapabilir mi ? Ki gercekten aşıktı hicbir zaman bir şuphem yoktu bu konudan ama aşk her şeyin ustesinden gelemiyor maalesef. Her neyse kızlar 6-7 ay once deliler gibi Aşık olan adam şu an bunu nasıl yapabilir ? Ne sevgilisine saygısı var ne de bana.
not: erkek arkadaşım eski sevgilimin aradığından haberdar yanlış anlaşılma olmaması amaclı ufak bi acıklama yapayım dedim.