Merhaba arkadaşlar. Suan ağlayarak yazıyorum bunları. Cunku artık dayanacak gucum kalmadı. Bu sefer olacak dediğimiz an, kapılar yuzumuze kapandı. Etrafımda da baskılar var. Olecek gibi hissediyorum.. Uzun suredir bir iliskim var. Onu gercekten seviyorum. Ama ben calıştığım icin ailem evlenmemize hic bir şekilde izin vermedi. Sevgilimin isi yok diye. Gecen sene sınava girdi mulakattan sonra yedeğe kaldı ama olmadı. O kadar dua ettim ki anlatamam. Bu sene yine aynı şey.. etmediğim dua kalmadı ama kpssden 70 uzeri alsa en azından duz bir memurluğu kazanır dedik o da olmadı.. Onu da alamayacak kadar duşuk net yapmış. Suan cok kotuyum , o benden beter durumda. Yaşımız 29. Ailem surekli evlen artık diyor. Ama ben sevdiğim kişiden başkasını da istemiyorum. Bu şekilde ne kadar bekliceğimizi de bilmiyorum.
Bazen etrafıma bakıyorum, coğu kişi sevdiğiyle evli.. Neden bizimki bu kadar zor oluyor. Belki aranızda bırak yoluna bak diyen olacak. Benim icin o kadar cabaladı ki, bırakma fikri bile icimi acıtıyor. Neden her şey bu kadar zor. Ne olur dua edin bizim icin.