Merhaba ben 26 yaşındayım henuz 1 sene olmadı evliliğimiz. Uc ay once kimyasal gebelik yaşadım. Bu olaydan dolayı mıdır bilmem cok fazla anne olmak istiyorum. Doktora muayeneye gittiğimde yumurta tembelliği olduğunu oğrendim ve birtakım testler istendi. Yalnız bu corona virus vakası fazla ciddi ilerlediği icin tedaviyi yarım bırakıp devam edememiştim. Ben de evde doğal yontemlere başvurdum. Saracoğlu kurleriyle bir ay soğan suyu kuru bir sonraki ay incir kuru denedim ayrıca folik asit de kullandım ve İncir kuru bitiminden sonra yumurtlama gunlerimde ve bir kac gun oncesinde korunmasız birlikte olduk eşimle. Şuan reglme 8 gun var dongum 35. Sol kasığımda sancı kramp batma var. Ve kaşığım şiş. Aynı zamanda goğuslerim de nerdeyse iki beden buyudu. Ama ağrı yok. Ani sıcaklanmalarım oluyor. acaba şuan erken hamilelik belirtileri mi yaşıyorum? Tabi once adeti bekle diyeceksiniz ama ben adetten 8 10 gun once ağrı hissetmezdim ilk defa bu kadar kasık şişliği ve kramp hissediyorum. Cok uzattım ama cok istiyorum insallah benim de bebeğim olur. Konuyla alakalı Bilgi Sahibi olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim