Arkadaşlar zamanında eşimin ustune abisi araba almış kendi işleri battığı icin arabayı eşimin uzerine yapmış ve kac senedir borc odemiyor vergi ve trafik cezası hep bize geliyor haliyle eşimde abisini surekli uyarıyor abisi surekli oyalıyor odeyeceğim diye ama oderken yok.. 20. 000 bine yakın borc var eşimle surekli kavga ediyoruz abisi uc kağıtcı biraz yalanda var eşim arıyor ode abi diye oda tamm diyor kapıyor telefonu surekli kavga ediyoruz bu konu yuzunden bıktım artık araba onların kapısında onlar kullanıyor ama borcta eşimin adı yazılı eşim iyi niyetli bir insan kotuluk yapacağı aklına gelmiyor ama ben kimseye guvenmiyorum şimdi af cıkmış eşim yine aradı tamam dedi abisi.. e devlette bu arac hacizli olarak gorunuyor cidden artık boşanma raddesine geldim ne yapılabilir bu borcla alakalı ben bu borcu eşime odetmem zaten o da odemez kimse onemsemiyor bi akıl verin lutfen şimdi yine kavga ettik aşırı sinirlendi onlar yuzunde hergun kavga ediyoruz onemsemiyorlar onların borcunu odemek zorunda kalmak istemiyorum artık bıktım gercekten sanırım amacı arabayı hurda haline getirip borcu bizim uzerimize yıkmak kac defa men edeldi yine onemsemiyor oğlumuda alıp ailemin yanına gitmek istiyorum bıktım artık