Tam 1 yıllık evliyim kızlar. Eşim normalde iyi niyetli bir insandır cabuk parlar cabuk soner... Ama hic boyle bir şey yapmamıştı...

Olayı başından anlatayım

Yaklaşık 1 ay once Muğla ya memlekete tatile gittik. Annemde bizimle geldi. Annemin evinde kalıyorduk bazen

bazen kayınvalidemlerde.. O aralar eşimin bir sıkıntısı bir derdi vardı aşamadığı.... Kafaya taktığı.... Surekli dalgın, stresli.. Eşim cok evhamlı biridir biraz o yuzden de cok taktı taktığı konuya... Balkona oturup surekli dalıp gidiyordu kafaya taktığı şey yuzunden.. Psikatriste gidelim dedim gitmiyor sonra arkadaşından duyduğu bi hap aldı eczaneden paxera diye.. surekli onu atıyor. Doktor tavsiyesi olmadan icme diyorum iciyor. Benden 6 yaş kucuk erkek kardeşim var annem ona cok duşkundur. Bana da duşkundu ama evlenince ben bana duşkunluğu azaldı sanırım evlendim yolumu tuttum diye .. kardeşimin hayatı duzene girmedi diye onu daha cok duşunuyor. Ona ev almak istiyor evlenince kiralarda surunmesin diye.. Bizim memlekette erkeğe ev sorulur evlenirken o mantıkla hep ev alma derdinde. Tapusu benim ustume olur diyor. Bu evde senin olur diyor bana aldığımız da kardeşinin. Surekli bizleri duşunur annem ama tabi kardeşimi daha cok duşunur oldu son zamanlarda... Memlekette ki evi kiraya vermek icin bizimle gelmişti annem hem bazı işleri halletmek icin bizimle geldi.. Evden uzak kaldığı icin aklı evde kaldı surekli

Acaba işe gidebildi mi acaba şoyle yapabildi mi... surekli onu duşunur... Yanında babam var. 23 yaşında bu cocuk askere gidip geldi niye merak ediyorsun bırak biraz sorumluluk almayı oğrensin Allah korusun yarın başına bir şey gelse sana bir şey olsa bu cocuk ne yapacak bırak kendi ayakları uzerinde durmayı oğrensin diyorum beni azarlıyor sen de ana olunca anlarsın vs diyor... zaten kardeşim cok sorumsuz biridir evde yemekleri herşeyi yapan babamdır biz yokken kardeşim hic bir iş yapmaz işten gelip pc başına gecer. Sen esas babama uzul adam bu yaşta işten gelip ev işi yapıyor diyorum yine kızıyor

Bu cocuk okumadı hep ailemi maddi ve manevi zarara cok uğrattı anneme el kaldırdığı zamanlar oldu... babama anneme emir verir asi davranır surekli ve eşim kardeşimin bu tavarlarını hic sevmiyor hala onu duşunup beni azarladğı icin anneme sinir olmuş olsa gerek ki...

Balkonda yine duşunceli duşunceli otururken annem de icer de komşu vardı memlekete geldiğimizi duymuş ziyarete gelmiş. (annem normalde o kadını hic sevmez benim vakti ile cok dedikodumu etmişti ve cok fesat biridir) işte o kadın varken annem yine kardeşimi duşunerek ahh ahh ne yaptı acaba ben olmadan rezil olmuşlardır aklım hep onlarda oğlum yazık işe gidebiliyor mu falan gibi soylenmeye başladı gene ve ben anne duşunme sen babamı duşun kardeşimin kahrını ceken o dedim ve beni azarladı

eşim de bir hışım ile balkondan kalkıp anneme soylenmeye başladı bu cocuk sizi mahkemelik etti başınıza turlu işler aştı size el kaldırdı her turlu saygısızlik yaptı hala onu duşunuyorsun dedi. Biraz da kızını duşun bizi duşun ne derdimiz var bizim diye dedi

hic anneme laf soyleme huyu yoktu nasıl yaptı anlamadım. Bi kere annem eşimin annesi icin arsiz demişti gercekten de arsiz biraz kayın Validem ama yuzune demedi bana soylerken eşim kulak misafiri olmuştu o lafı icine atmış komşu kadının yanında başladı anneme soylenmeye. "Sen herkesin arkasindan konuşuyorsun cok dedikoducusun anneme de arsiz dedin sen" dedi

sonra kadına da dedi ki "senin hakkında da fesat dedi surekli onun bunun arkasından konuşuyor diyor" dedi

kafayı yemiş gibiydi. Bunları soylerken bağırıyordu butun apartman duydu.. Sanki canavar oldu sesi cok yukseldi... Annemi de sevmediği dedikoducu kadının yanında rezil etmiş oldu

annem fenalasti

ağlama krizine girdi. Kadın bayıldı. Bende defol deyip kovdum eşimi o an ki sinirle evden. Bende saatlerce ağladım

şok oldum

annem onun icin cok fedakarlık yapardi

cok iyi davranırdi

mesela eşim balık yemez biz balık yerken gider ona kıyma alip kofte yapar

kofte cok seviyor diye

Evimi temizler her isime koşar. Daha onun ailesi benim evime bile gelmedi. Tatil de memlekete gidince onların evine gidince KayınValide 4 kez kaldım onlar da toplam ve gittiğim o 4 gun boyunca aynı yemeği koydu onume

gelinm gelmiş hem hamile diye hic ozel bi hazırlık yapmaz sevmediğim sebze yemeklerini koyar onume

kahvaltı da soğanlı patates yapar domates ve cay

peynir zeytin yumurta birsey koymaz ac kalırım

Bunlar soylenmez ama insana dokunuyor maalesef

ama annem bize her zaman sevdiğimiz şeyleri yapar bizi de cok duşunur kardeşimi de duşunur ama en az kardeşim kadar beni de duşunur

Sanırım ben evlendim diye beni değil kardeşimi bu aralar fazla duşunuyor. Eşimin sıkıntısı icin annemde cok uzuldu uzuluyordu hatta eşimin ailesi bile hic kafaya takmıyor eşimin sıkıntısını hic annesi onemsemiyor annem onun annesinden daha fazla onemsiyor ama eşim ne yaptı abartti olayı ve anneme mahallenin en dedikoducu kadının onunde laf soyledi rezil etti. Tamam hatalı davranışları olabilir ama bu şekilde icinde tutup boyle bi ortam da patlak vermemesi gerekirdi. Eşimi o gun gercekten yanlış tanıdığımı anladım. Gozumde değeri sıfır oldu

işte evden kovdum diye gitmişti geri geldi 15 dakka sonra Kadın gittikten sonra. bana sarıldı Ozur diledi

bu aralar sıkıntım var kendimde değilim istemeden oldu dedi Ozur diledi bende benden değil annem den dile dedim. Gitti annemden Ozur diledi onune eğilerek

ama annem kendinde değildi. Annem uyudu

sahile gidelim dedi benle konuştu Ozurler diledi. Ama ben onu affedemiyorum bi turlu

aklımdan cıkmıyor yaptığı

uzerinden 15 gun gecti ama olmuyor sevgim azaldı ona karşı

cunku annem onu affetmedi hala. O gunden sonra konuşmaya başladılar tekrar normal gibi oldu araları ama annem icimden cıkmadı gozumde bitti artık eskisi gibi değilim ona karşı diyor her gun bunu soyluyor kadının icine cok oturmuş

şimdi biz annem ile geri geldik memleketten. Annemler de burada bana yakın yaşıyor. Eşim kaldı 10 gun sonra gelecek ninesi rahatsız diye. Normalde onsuz bir gun zor gecerdi şu an onun yokluğu hic uzmuyo beni

( sizce ben ne yapayım ayrılmayı bile duşunuyorum ama kafam cok karışık