Of kızlar. Dun gece burda arkadaslarımın ilişkim uzerindeki etkisini falan bir guzel anlattım ooh rahatladım da derken adama nazar değdirdim herhalde?! İnanılmaz kızdım ve uzuldum şu an.
Sınavlarım ve şu an issiz kalmamdan dolayı bir kac aylığına memlekete ailemin yanına doneceğim ve belli ki bu aralıkta virusten falan şehirler arası seyehat yapamayacağız yani goruşemeyeceğiz. Sırf o yuzden 1 hafta fazla kaldım burada normalde donmem gerekiyordu ama olsun dedim bir kere daha goreyim oyle giderim. Normalde yarın izin gunu ve bugun cıkıp bana gelirdi ki gorusebilelim. Ama gelmeyecekmiş gec olmuşmuş ay o kadar sinirlendim ve kırıldım ki. Yahu ben senin icin kaldım?! Lafa gelince seni gormek icin binbir turlu yol arıyorum diyor ama tum kapılar acıkken yerinden kalkmiyor beyimiz. Gercekten cok uzuldum. Sinirimden de hemen bilet aldım durmamın bir mantığı yok zaten bu saatten sonra gormek isteyen şehir değiştirir kalkar gelir gorur. Haksızlık mı ediyorum sizce? Zaten normal şartlarda bile haftada 1 kere goruşebiliyoruz ki bu bana asla yetmiyor şimdi aylarca goruşemeyeceğiz ve yaptığı şeye bakın. Kafasını taş asfalta surtesim var