%1 - %1.5 kapanma oranı
1 eylul guncellemesi sebebiyle doğabilecek rahatsızlıklardan sorumluluk alamayacağız maalesef. Bunun nedeni; tarafımızdan herhangi bir sıkıntı olmayıp sorunun genel bir sorun olmasıdır.
FİYAT: 10 TL'ye Cekilmiştir.
Guncelleme:
Aboneler ve goruntulenmeler hemen hemen her zaman Quiz Group'un istediği sınırların uzerinde teslim edilir. Orneğin,

15 FARKLI PC, 2 tane MAC, 11 farklı modem ve İNTERNET ABONELİĞİ, 28 HDD ve SSD ile Muşteri Memnuniyeti icin cabalıyoruz.
Arkadaşlar merhaba;
Sizden ricam en azından az da olsa alıp denemeniz, peşin yargıya varmamanız. Genelde insanlar quiz satan insanları gorduğunde herkes quiz satıyor artık deyip okumuyo bile

Kanal kapanma oranı aşırı derecede duşuktur.
Kanallar 10'dan fazla bir aboneyle gelecektir. Sınır 10 diye 10 da bırakmak yok. Bu aboneler size daha kanalınız boşken bile diğer arkadaşların onunde başlama şansı tanıyacak.
İşe bilgisayarcılarla anlaşma yaparak başladım, lutfen aşağıdaki resmi inceleyin.
Adım Huseyin. Bilkent Universitesi 3. Sınıf İngilizce işletme okuyorum. Forumda beni tanıyan ve samimiyetimi bilen cok fazla arkadaş mevcut. Muşteri benim icin potansiyel bir dosttur; ilerde dostluk kurma yuzdesi oldukca yuksek olan insandır Muşteriyi severim onlar da beni sevsin diye elimden geleni yaparım, gerekirse gece uyumam işimi yaparım
Daha once yakın cevreme ek gelir kazanmak icin actığım kanalları artık herkese acmak istiyorum. Beni zaten bilen biliyor, hic bir guven sorunu sıkıntısı olmayacağına emin olabilirsiniz.
sloganım olan: Jeito, Guvenilir Ticaretin J'si iş hayatındaki prensibimi yansıtıyor bence yeterince
Onun dışında konuya gireyim;
Fiyatımız 10 TL'dir.
İsterseniz kanallar dashboard'da toplanıp size oyle teslim edilebilir.
Kanallara giriş yapılmadığı takdirde 1 AY Garanti veriyorum. Garanti konusunda da hic bir zaman sıkıntı cıkarmam eğer suistimal edildiğimi veya afedersiniz aptal yerine konulduğumu hissetmediğim surece
Genel olarak stoklu calışıyorum ve bu size hızlı bir teslimat sağlamam anlamına geliyor ki; sizi bilmem ama bu benim icin onemli bir ozellik
İLETİŞİM:
Telefon: 0541-633-73-90
Whatsapp hemen hemen 7/24 acıktır.
Muşteri ve Arkadaş yorumları;
Alıntı:
ytynk93 Nickli Uyeden Alıntı

J eito paraya kıyar hizmet verir,
E konomik hesaplı kanallar uretir,
İ ster al ister alma ne sorarsan destek verir,
T icarette guven ve durustlukse amac,
O bu alemde tektir.

Alıntı:
sancak Nickli Uyeden Alıntı

Jeito Guvenilir ve işini duzgun yapan bi kardeşimiz

Alıntı:
eftal Nickli Uyeden Alıntı

Arkadaştan kanal aldım sağolsun yardımcı oldu cok
Alıntı:
duke8648 Nickli Uyeden Alıntı

60 adet kanal siparişi verilmiştir cok ilgili arkadaştır kendisi cok teşekkur ediyorum kendisine
Alıntı:
doganyldz Nickli Uyeden Alıntı

Huseyin abiye Allah bol hayirli kazanclar versin
Alıntı:
mixnewss Nickli Uyeden Alıntı

20 adet kanal teslim alındı anca yorum yapabildim farklı işlerde daha once bana yardımcı olan bir arkadasdır işin saglamlıgı fena durmuyor gozume eksik gelicek bişeyle karsılasmadım ama adamlıksa mevzu @Jeitoya guvenebilrsiniz
Alıntı:
Jolan Nickli Uyeden Alıntı

Youtube 'a ilk Doğan dan aldığım kanallar ile başladım bugune kadarda hep kendisinden aldım bahsettiği arkadaşıda sizsiniz sanırım Kanallar gercekten cok kaliteli, bugune kadar toplu kapanma vs. gibi hic bir sorun yaşamadım, aynı kalitede sağlayacağınızı umuyorum, referanslarınıza ekleyebilirsiniz hayırlı işleriniz olsun
Alıntı:
sontorun Nickli Uyeden Alıntı

Guvenilir bir arkadaşdır tavsiyemdir
Alıntı:
dervegider Nickli Uyeden Alıntı

Cok iyi birisidir, guvenilir olduğunu duşunuyorum. İş yapmanın yanı sıra arkadaşlık da kurar, yardımcı da olur.
Alıntı:
SeaNoNe Nickli Uyeden Alıntı

Jeito, Guvenilir Ticaretin J'si
Hayırlı satışlar
Alıntı:
Hemedo Nickli Uyeden Alıntı

Jeito işini temiz duzgun yapar. Hayırlı satışlar Huseyin
Alıntı:
ultraslan3556 Nickli Uyeden Alıntı

Ozellikle sloganini sevdigim ve bir suredir de tanidigim, sloganindaki gibi guvenilir bir ortam olusturan bir arkadas. Ticaret yapacaklarin pisman olacagini sanmiyorum. Kendim quiz kanal aliyor olsaydim hemencecik 40-50 tane siparis gecerdim ama ben organik tarim seviyorum

Alıntı:
FatihYT Nickli Uyeden Alıntı

Jeito guleryuzun de J'si canınız sağolsun hocam
Arkadaşlar eski skype dan yazan arkadaşlar var ordan yazmayın, yeni skype adresim: jeito92 dir. Lutfen burdan yazın ki iletişimde bir gecikme olmasın, Teşekkurler.