Merhaba hanımlar. Derdim kayınvalide beni hakir gormesi adam yerine koymaması..ozetlemeye calışacağım bana olan muamelelerini.3 yıllık evliyim.eşimle severek evlendik.onun ailesi istemiyordu evlenmesini cunku tum maaşını eşim onlara veriyordu ev taksitlerine yardım ediyordu. İstemeye geldiklerinde kadın bir kere bile yuzume bakmadı benimle konuşmadı suratı aşık bir şekilde oturdu ve gitti. Evlenirken sadece resmi nikah yaptık eşimin birikimi yoktu.Kadın bize ne bir ceyrek ne de başka herhangi bir hediye vermedi bu arada tam biz evleneceğimiz sırada kendine keyfi bir arsa aldı yani parası vardı ki beklediğim yarım elma gonul alma tarzı bir şeydi yuzuk takıldıktan sonra eşim annesine kahvaltıya goturdu kadın bir caput bile hediye etmedi. Evlendik bir sure sonra bize geldi bir yorgan 2 yastık getirmiş nevresimsiz bir şekilde. Neyse şuanda şehir dışında eşimin hatrına telefon ediyordum ama gercekten sabrımı taşırdı defalardır ust uste beni arıyor eşimle ilgili birşey sorup pat kapatıyor merhaba demiyor nasilsin demiyor hoşcakal bile demiyor o kadar uzdu ki beni bir değil iki değil. Bende artık aramamaya karar verdim. Bir de aradığım zamanlarda hic arayıp sormuyosun diye trip atıyo bir de şoyle bir diyalog gecmişti aramızda ben watsap durumlarıma yaptığım hobileri boyamaları kahve sunumu vs paylaşıyordum birgun dedi ki senin o durumlarına baktıkca kufrediyorum dedi benden ne kadar nefret ettiğini o zaman anladim bu arada eşim annesini cok sever ve onun hatalarını gormezden gelir toz asla kondurmaz kv ye nasıl bir tavır takınayım sizce . Benim icin zaten bitti mesafe koyucam artık işte biraz dertleşmek istedim