Merhabalar

Şu anda flort ettiğim bir kişi var. Kendisiyle yıllar once arkadaştık fakat iletişimimiz kopmuştu, bir kac aydır konuşuyoruz. Başta arkadaştık fakat sonra iş florte donuştu.
Sorunum şu kendisi cok tatlı, kibar, anlayışlı biri. Eskiden de oyleydi bence hala oyle fakat cok yoğun calışıyor. Kendi işi, her şeyiyle ilgileniyor ve işinde hırslı da biri bence. Bu donem cok yoğun olduğunu yakında daha rahata ereceğini soyluyor ama bilmiyorum. İş yoksa da iş sorunları bitmiyor. Goruşmemiz bile zor oluyor. Tum haftaki programını goruşeceğimiz gunlere gore ayarlaması gerekiyor. Benim ailem memurdu, ben de maaşlı calışıyorum; alışkın değilim temposuna ve işinin belirsizliğine.
Siz sevgili eşi veya sevgilisi cok yoğun calışan hanımlar, beni neler bekliyor yardımcı olabilir misiniz? Hep mi boyle gidecek? Beni cok anlayışlı buluyor belli ki daha once bu konulardan sorun yaşamış ilişkilerinde. Ben onu anlıyorum ama daha fazla zaman gecirmek de istiyorum. Biz henuz sevgili değiliz acaba aramızdaki ilişki ilerlerse o da planlarını beni de duşunerek ayarlar mı? Yoksa boyle gidecek ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin mi dersiniz?
Teşekkurler