Gecmiş konularımı bilen bilir..gorumce ve eş ailesi durumumu. Ailemden bikac kişi covid cıktı ve temaslıyım diye bi suredir eşimin ailesine gitmiyorum.. Bu sırada olan olmuş herkes eteğindeki taşları dokmuş.1,5 yıllık evliyim gorumcem bana hep artniyetle yaklaştı.Cok garip bi şekilde ailem hastayken beni aradı sordu bende aynı şekilde.Fakat memleketten evime geldiğimde arayıp bi hoşgeldin bile demedi.kv kb hepsi aradılar sadece o aramadı.Eşim bu akşam ailesine tek gitti ve donduğunde bi soğuk davranmalar.sonunda konuştu..
-sen benim aileme ben olmadan kac defa gittin anne ben geldim diye?? bende gecen yıl bi iki kez gittim ama zaten 2 aracla gidiliyor oraya.Biz normalde haftanın 2-3 gunu gittiğimiz icin ektradan gitmeye gerek duymuyordum dedim.
Hayır diyor bana sen evin kızı gibi değilsin...bak dayımın gelini var o oylemi.onlar 7-8 yıldır evliler bu arada.beni niye başkasıyla kıyaslıyosun diyorum cvp yok. İnanın her ailesine gittiğimde bi dk. durmam hep hizmet ederdim.tencerelerine kadar yıkar arkaya hicbi iş bırakmazdım.Bunları bildiği halde bi anda sanki ben hicbişey yapmamışım gibi konuştu.Bu soylemlerin hepsi gorumceme ait soylemler biliyorum.Eşimin yanında onun gelini şoyle iyi..sabahtan gidiyor yatana kadar kv.desinde.. yani ben haftanın 2-3 gunu hatta bazen 4 gunu gitmeme rağmen sabahtan gidip tum gunumu orda gecirmemişim diye uzak duran soğuk gelin olmuşum...
Butun bunlarda yetmezmiş gibi -babam senle konuşurken sen tv ye baktın gordum diyor bana. ki babası cok konuşan biridir benim calışmamla ilgili defalarca beni rencide etmiştir yinede guzelce acıklama yapmışımdır.Daha 1 aylık bile evli değilken amcası bana matemm sen napıyosun butun gun evde? sıkılmıyomusun deyince şaşırmıştım mesela.Benim amcasıyla hicbi yakınlığım yokken.bunu eşime soylediğimde ne var bunda sen alıngansın deyip durmuştu.Veya babası daha evlendiğimiz 1. gun el opmeye gittiğimizde mateme iş bulalım diye pat diye herkesin icinde soyleyince annesi bile daha dun bir bugun iki ne acelen var demişti.Benim tum bunlara uzulmem bile onları rahatsız etmiş.
Sonunda eşimide etkileyip uzerime saldılar.bana artık ya tamam ya devam diyor.git tedavi ol diyor yoksa ayrılırız.onların tum kabalıkları uslupsuzlukları normal..ben tavrımı koyunca kotu olmuşum.. Gorumcem denilecek kişi kendi gorumcesyle goruşmez.kardeşine bağımlı biri.eşimde yeğenlerine aşırı duşkun.Bigun birinin evliliğinden konuşuyorlar kendi aralarında mutsuz vs. ama cocukları var işte diye..gorumcem benim yanımda eşime donup tabii ben sana diyorum emin olmadığın karıdan cocuk yapmıcann diye.donup kalmıştım ve eşim bu surede cocuk istemedi.en ufak tartışmada gunlerce kustu.benim ailem var sana ihtiyacım yok edalarında...32 yaşındayım oda 35.. cok uzgunum şaşkınım.... başından beri ozellikle anne babasına hep saygıyla yaklaştım guleryuzlu oldum ama bunları bile gormemişler..Beklentileri o kadar yuksekmişki surekli girip cıkayım haftanın 5 gunu beraber olalım..gorumcem hergun orda nerdeyse.sabah kahvaltıdan gider yatana kadar durur...kafam cok karışık.İnsanlar hic gorunduğu gibi değiller..eşim bile bi olayı bana farklı anlatıyor.yapmadığım bişeyi yapmışım gibi soyluyor.İşin kotusu inandırma kabiliyeti yuksek..anlatsa sanırsınızki o doğruyu soyluyor...ailem yeni covit atlattı babam yoğun bakımdan cıktı.ustelik uzaktalar.Soylermisiniz bu surecte ben ne yapıcam....yarın kv arayıp bunları soylemek istiyorum ama eminim oğluna hak verecek..Duşunsenize hep guleryuzlu oldum gittiğimde hizmetlerini ettim laf vurduklarında cvp vermeyip hep icime attım.haftanın 2-3 gunu gittim evimede cağırdım bu virusten once en az 7-8 defa..zaten evliliğimin yarısı covite denk geldi.Ben nerde hata yaptım.. bana yaş sorunuda var 32 yaşındasın yoluna bak dedi..bunu bile dedi.Eğer tedavi olmazsam ailesinin butun patavatsızlıklarını normal gormezsem ben problemli biriyim onun gozunde..Gorumcem oyle işlemişki planını..başından beri beni sevmemişti zaten..kb bigun bana kızım hep beraber şuraya yemeğe gidelim dediğinde gorumcem atlayıp ayy baba senin paranmı var demişti.anne babasının bana değer vermesinden bile rahatsızdı.. ve gencliğim yıllarım bu insanlar yuzunden mahvoldu.