Bazen insanlara en iyi yanından bile baksanız, iclerindeki hasete engel olamıyorsunuz.Bunu kabulleniyorsunuz artık.Bi insan sizi sevmiyorsa sevmiyordur.
Gecen gun paylaştığım konuda eşimin son donemde oyun oynağından bahsetmiştim.En son 3 gun once baktım sabah 4 e kadar oyun oynamaya devam ediyorlar.Gidip bi iki defa hadi gec oldu gibi baktım ama malesef oyundan gozu donmuştu zaten..Ustelik bana sabah işe gitmem lazım bu gece oynamam dediği halde.Eşimin kardeşi onun sevgilisi ve bi kuzenleri oynuyorlar sozde..
En son baktım saat 5'e geliyor gidip kızdım eşime saat 5 e geliyor napıyosun dedim.İşe gideceksin kalk artık.bu saate kadar oynanmaz..Muhtemelen sesim karşıya gitti onlarda duydu.Eşim tabi beklemiyordu boyle bi tepki vermemi sustu şaşırarak.Sonrada ben gelcem sana birazdan diyerek kızgın bi sesle soylendi.Sonrasında oyunu bıraktı yanıma gelip kızarak guluyor napıyosun sen oyun sırasında vs..Bende abartmıyomusun dedim sabah 5 e kadar oynamak ne demek..o kızında işi gucu yokmu bu saate kadar oynuyor dedim.Oda abarttığının farkındaki konuyu tatlıya bağlar gibi olduk ve kapandı mesele.
Asıl konu ise kaynım o gun oyun sırasında kızdığımı duymuş olacakki bunuda gorumceme soylemiş muhtemelen..Benim bu konudan şikayetci olduğumu bile bile gorumcem dun diyorki eşime -'' Benide alsanıza oyuna haha ne guleriz ha!'' bunu derkende bana bakıyor surekli.Sonra bugun oynamadınız diye teyit ettiriyor eşime.Demekki onların grupca oynadığından haberdar.benim verdiğim tepkidendende.Burada lutfen yetişkin insanlar istediği saate kadar oynar demeyin..eşimin duzeni bozuldu ve kardeşini bu konuda eleştiren insan ona benzemeye başladı..Kardeşi hakkında - ya o cok tembel surekli bilg. başından kalkmaz gelmiş 27 yaşına hayattan bi haber diyen insan.. ki o oyle dediğinde ben kardeşine oyle deme.vardır elbet onunda kendince sebepleri iyi cocuk vs. derdim..
Gorumcem eşimin yanında beğendiği kızları '' Aaa bu cok guzel kız.ben erkek olsam yapışırdım ona.ayarlardım kendime'' diyebilen biri.
Dizide guzel bi kız cıkmış.eşime donup !!-ben bu kızı cok beğeniyorum baksana cok guzel dimi...?'' diye fısıldıyor..Hatta o sırada kaynım gorumceme arada senin boş konuşmaların coktur diye bi imada bulunmuştu.Sebebini anlamamıştım.
Dun akşamda evde yemeğim olduğu halde eşim bu akşam annemlere gidelim dedi ve gittik.Gorumcem hemen hergun sabahtan annesi gile gelir ve akşam yatana kadar orda durur..Kayınvalidesiyle hic goruşmez.Dediğine gore kayınvalidesi cok soğuk bi kadınmış ondan..Torunlarını bile gormuyorlar oyle garip bi aile.Bense haftanın 2-3 gunu gittiğim icin genelde ikindi oğlen yada akşamları..az giden sormayan gelin olurum..Sırf yemek hazırlığına yardımım olmadı diye sofrayı toplamaktan tut 4-5 tane buyuk tencereyi lavaboya gecip yıkadım..Gorumcemde yalandan sen dur ben yıkarım dedi bi ara yok ben yaparım deyincede zaten umursamadı..Oncesinde yardım etmedim diye suclu psikolojisine girip bu sefer bi sn . durmadan calışıyorum.
Ona dair o kadar şey biriktiki icimde, ilk evlendiğimiz zaman eşimle eşyaları hemen hemen ortak almamızı bilmediği icin bana şoyle bi cift var onlar herşeyi ortak yapmış diye laf vurmuştu.Bende aldığımızın lafı sozu olmasın diye bizde ortak yaptık diye soylememiştim bile..Kendisine alınan altınların azlığından dem vurup bana alınan altınlarıda sorun ettiğini defalarca gostermişti malesef.. Kayınvalidem ona gore cok daha iyi bi insan.Yani ben gorumcemden kaynanalık goruyorum diyebilirim. Bana defalarca kez kucumseyen bakışlar atan, bazen hic anlamadığım şekilde kendini surekli ama surekli oven bi tip..
Şimdi kaynımın sevgilisi var muhtemelen evlenecekler.Gorumcem bilerek ona cok daha yakın davranıp beni kıskandırma cabasına girecek..Cok garip bi şekilde bi kızı overken surekli yuzume bakıp beni kontrol ediyor..Bigun kayınbabm laf arasında dediki gorumcem icin ya bizim kızda kucukken bebeğinin sacını kesmişti.Niye dedik? onun sacı var benim niye oyle guzel sacım yok diye kızıp bebeğin sacını kesmiş.. bunu benim yanımda soyleyip o zamanlar cocuktu ama diyede geciştirdiler..
Burada anlatamadığım o kadar cok patavatsızlığı lafı sozu duydumki bu kadar cok şeye nasıl tahammul edipte susup diye kendime kızıyorum.Ben sustukca o daha cok sutume geldi..Hic bilgisayar oyunuyla alakası olmayan kişi eşime benide oyuna alın diyebiliyor.Nispet olsun diye...Kaynımla kızarkadaşının oynamasından bi hafta once şikayet ediyorlardı duşunun..Ne zamanki benim bu konuya tepki verdiğimi duymuş, onlara destek veriyor.Soylermisiniz bi insan neden bu kadar kotu olur?
(Bu arada kaynım son 2 gidişimde evde değildi.sanki bilerek ben gidince evde durmuyor gibi hissettim.Cunku bu oyun konusunun arkadan konuşulduğuna eminim.Soylediklerimi duyup belkide onane falan diyordur..insanlar cok garip gercekten)