Eski konumda yaşadığım olayi anlattim suna Cok kotuyum kotu şeyler oldu...Ben annemdeydim dungece burda kaldım cocuklar ananelerini ozlemisti babalari da grip gibiydi korona testi yapilmis aksam ole deyince korktum da zaten sinirliydim ona sabah olunca eve indim cihazı koymaya yine girdim eve buzluktan kıyma alicam cocuklara dedim aldım o ara bu uyandı.. dedim ki cocukları getirmedim testin sonucu cıksın da oyle kofte yapicam dedim cıktım evden.Ben gittim peşine mesaj attı vay ekmek almamışım bi sigara almamışım gelirken cay koymamışım gelip falan ne desem delirmiş gibiydi bir suru laf saydı bana durup dururken guya onu duşunmuyormuşum sonra altınların nerde olduğunu sordu bende kolye boynumda yarımı babama verdim ipini yaptırması icin ama sahte cıktı dedim kim yaptı bunu dedim bu hala delirmiş gibi o tam altınında getireceksin buraya gel cocukların kıyafetlerini al 14 gun gozume gorunme dedi canıma tak etti konuşmaya karar verdim bu tavırlar ne oluyordu eve indim ama ona guvenmediğim icin gorumcemide cagirdim (dengesiz herşeyi yapar vurur falan) gittim camaşırları aldım kalk bisey konuşacağım seni dedim beni ablasını evden kovdu gidin konusmicam diye bisey bildiğimi bilmiyor tabi..aldım camaşırları cocukların cıktım evden balkondan peşime bağırdı o kolyeyi neden bırakmadın diye avazı cıktığı kadar verdim kolyeyi ablasının eline bana git dedi ablasini .Eve geri cağardı ...bu arada ablasına herşeyi anlatmıştım eve giderken yani boynumdaki kolyeyide zorla aldi (tam cumhuriyet altini) sonra ben ağlaya ağlaya anneme cıktım sinirlerim cok bozulmuştu herşeyi yapan o bu tavrı goren ben eve gittim ses kaydını dinledim kadına neler diyor beni şikayet ediyor cay demlemedi sigara almadı evde yemek yok (yalan) gelmicek 14 gun istemiyim bende onu senin yanına gelirim canım cicim dun yanından ayrılırken uyanmadın falan ( gece birlikteler galiba) kadında bizimkine ben eski kocam bisey yapmadan duvara vururdu senin ki yapıyor sen bisey yapmıyorsun gibi konuştu dertlesiyolar ben ne yaptıysam bizimki de bende oyle yapacağım yakında diyor beni dovecekmiş dinledim dinledim beyninden iyice vuruldum sonra ablası aradı yani gorumcem abla herşeyi bildiğimi soyledin mi dedi soylemiş anlatmış bizimki inkar etmiş yok ole bisey demiş sonrada ben sadece konuştum demiş evin dağınıklığını mutfağın halini anlatıyomushala ablasına laf solemiş buna neyse bu bildiğimi duyunca şok oldu tabi hic aramadıbeni mesaj attı bana sadece madem guvenmiyorsun boşa o zaman bu beni 2. Kez itham edişin ben onu itham ediyormusun kulaklarımla duyduğum şeyi inkar etti.git boşan guvenmiyorsan bitsin tamam dedim bitsin ben herseyj duydum vicdanim rahat kimsenin gunahinu almadim allah buyuktur tamam bosanalim anlasmali bosanalim cocuklwr zarar gormesin dedim bu hemen 2 kucuk kiZi biraz buyuyunce alırım yada ortancayihemen alırım dedi oltasına gelmek istemedim sen babalarısın istediğin zaman seninle olabilirler dedim sonra bana evden dışarı daha cıkamazsın dedi birsuru tehdit hakim savcı tanımam dedi butun pisliğini gosterdi kendimi kanıtlamayacağım işin aslını oğrenince bana donusun olmayacak beni itham ettiğini anlayacaksın gec olacak bunu asla unutma dedi olay buralara geldi bu tavrın ustune sessiz kalamadım daha soyledim herşeyi beynim durmuş vaziyette şuan anlaşmalı boşanmak kabul etti ama her an herşeyi yapabilir belki bu bile bir oyun benimle cok uğraşacak cocuklarla tehdit edecek beni tehdit edecek dışarı cıkma diye huzursuz edecek hep inkar ediyor cunku toplum gozunde suclanmak istemiyor ben korkuyorum beni rahat bırakmayacak başıma bir iş acacak huzursuz edecek diye korkuyorum cunku kendi normal bi insan değil sınır ilacları kullanıyor dengesiz bağırıp cağıracak biri ve ona asrtik asla guvenmyiorum ..Ben Neden boyle korkuyorum bilmiyorum