Merhaba Hanımlar
Uzun zaman oldu burada konu acmayalı.Artık ne duşunmem gerektiğini ne yapmam gerektiği bilemediğim ve gunlerdir huzursuz olup işin icinden cıkamadığım icin yine size danışmak istedim.Konu eski eşimin pişman olup geri donmek istemesi.Evet ayrılalı 3 sene oluyor resmi olarak boşanalı 2,5 sene.Kendisi bunun uzerine bir evlilik yapıp gectiğimiz hafta boşandı.Boşandıktan 3 ay sonra evlenmişti.Kızımdan dolayı iletişimi tamamen kesemedik tabi.Ayrıldığımızda yaşına girmek uzereydi şimdi 4 yaşına girmek uzere.Son bir senedir ara ara pişman olduğunu ayrılmak istediğini bana haksızlık yaptığını fevri hareket ettiğini hala sevdiğini falan soyluyordu tabi ki pek ciddiye almadım.Yaptıklarından dolayı pişman olmasını istemiştim evet cunku cok severek evlendim ve boşanırkende seviyordum.Zor zamanlar yaşadım kendimi zor toparladım.Kızımla guzel bi hayatım var calışıyorum 2 aydır da goruştuğum biri var niyeti ciddi her ne kadar evlilikten korkuyor ve kacıyor olsamda bu kişiye karşı sıcaklığım var.Cok duşunceli kibar ve ilgili biri.Şimdi boşandığından dolayı onu engelleyen kimse kalmadı devamlı aramaya konuşmaya calışmaya başladı.Surekli msj atıyor.
Belki vazgecer diye goruştuğum biri olduğunu soyledim.Bu sefer onu gebertirim yar etmem seni diye tehdit etmeye başladı.Daha cok sıkmaya başladı whatsaptan online olsam onla mı konuşuyosun konuşma bana kotu şeyler yaptırma diyip duruyor.Soylenebilecek herşeyi soyledim affetmicemi onu artık sevmediğimi kızımız icin şimdiye kadar alttan aldığımı ama vazgecmiyor.Affetme ama kimseyle olma o zaman diye bağlanıyor konu.Ben artık ne yapmam gerektiğini bilemiyorum Bana bi yol gosterin kızlar