ben ikiyıl once boşandım sorunlu ve mutsuz bir evlilikti eşim obsesifti evde diken ustunde yaşardım ayrıldım şehir değiştirdim halamın yanına geldim bir yıl aynı evde yaşadık ama ev ev ustune olmaz derler ya yapamadım imkanım vardı ev aldım(babamdan kalan mirasla) duzenimi kurdum cok şukur iki kap yemeğim evim huzurum derken bu abim babamdan kalan bir ev parasını kendi hakkını bir guzel tatil beldesinde kızlarla otellerde barlarda vs ve iddia oynayarak bitirdi butun parayı hemde 3_4 yılda..kişilik olRak da sorunlu biri maalesef bugun yiyip yarınını duşunmeyen maalesef asalak biri uzun zamandır da calışmıyor hep hayatındaki kadnlar baktı ona son 10 yıldır şimdi bu mirası da bitirdi ortada kaldı
neyse zaten son bir yıldır kus gibiydik en son ocak ayında goruşmuştuk telde. gecen face den mesaj atmış sadece within yazmış efendim desem devamı gelecek ya borc isteyecek ya buraya gelmek isteyecek cevap bile vermedim
şimdi ortada kaldı ac susuz kiradaydı bi kızla yaşıyordu kız calışıyordu kıza da hayatı mahfetmiş arada vuruyormuş falan kız uzaklaştırma kararı almış vs yani problemli biri . buyuk abim buna iş bulmuş kalacak yeri yemeğissk sı olan gitmiş 3 gun sonra bırakmış yani calışmıyor da ondan sonra bNa mesaj attı herhalde gel desem gelecek bide kusuz yani
butun bunlara ragmen uzuluhorum vicdan yapıyorum ama gelse mumkun değil aynı evde yapamam nasıl cıkacağım işin icinden ???