ikinci sınıfa giden ve uc aylık iki tane oğlum var ...okadar ama okadar yoğun kostitmali ve stresli geciyorki gunlerim...bebekten dolayı geceleride tabi...buyuk cocuk okul online ders derken eli ayağa benim onun okulunj takip etmek zorundayım sonucta , bebek desen başından beri hep ağlayan sallamadan uyumayan sallamayı bırakınca deli gibi ağlayan bı bebek ve surekli memede durmak isteyen...bugunu de Allah tarafından halledip odaya bebeği uyutmaya cekildim saat akşam 22 den beri bı emzir surekli salla şeklindeydim ..şuan saat 02 ye geliyor...diheride az ononce uyudu karnı acıktı doyurdum ..ya ben ne yaşıyorum ..aklimi oynaticam...sadece kitap okumak şoyle bir sorumsuzca uzanıp muzik dinlemek mısır patlatıp dizi izlemek sakin kafayla ..şuan ne bedenim.ne ruhum gitmiyor daha fazla ..bebek hala ağlıyor tam uykuya daldı diyorum hop başa donuyoruz bıraktım artık vucudum direnemiyor her iki anlamda ..ağlıyor hala....eşim desen haftanın altı yedi gunu cok ağır şartlarda calışıyor ..icerde şuan horul horul uyuyor davul calswn uyanmaz ...hayatım bitmiş mahfolmus , yuruyen cenaze gibi hissediyorum....nasıl dayanicam? ustesinden nasıl gelecem..ruhun ve bedenimi itiyorum sanki ona bile dermanım kalmadı gibi
not; yardım edecek kimsem yok .