Merhaba arkadaşlar..

Size uzatmadan problemimi anlatmak istiyorum, lutfen işime yarayacak gercekten beni iyi edecek yorumlar yapın.

23 yaşındayım, evliyim. Calışmıyorum, bir mesleğim de yok acıkcası. Okumadım cunku ailem okutmadı, cok mucadele ettim ama olmadı zaten kucuktum 13 yaşında aldılar okuldan. Her neyse sorunuma gelecek olursak :

Ozguvenim yok, naparsam yapayım bir turlu kazanamıyorum.

Aslında gercekten guzel bir kızım bunu hep duyuyorum ama bu beni tatmin etmiyor. Hep eksik hissediyorum, hep bir şeyleri hak etmediğimi duşunuyorum, sevgiyi hak etmiyorum, iyilikleri hak etmiyorum, cocuğum olmuyor mesela, diyorum ki kendi kendime anne olmayı bile hak etmiyorum. Dışarıya karşı belli etmesem de icimde yenemiyorum cok rahatsız oluyorum.

Dışarı cıktığım zamanlarda hep etrafa bakıyorum acaba insanlar bana bakıp benimle dalga geciyor mu diye.
Aslında cok duzgun giyinirim, tesetturluyum cok hoş şeyler giyerim ama icimdeki bu ses beni bitiriyor hep insanlar beni aşağılayacak dalga gececek, ben hic bir şeyi hak etmiyorum diyip duruyorum. Mutlu olamıyorum..

Ofke kontrolum de yok, ofkelendiğim zaman surekli bağırıyorum kimseyi duymamak icin. Biri ağzını acsa ona da susması icin var gucumle bağırıyorum. Ailemi uzuyorum elimde olmadan sonra pişman oluyorum, cunku kendime o an engel olamıyorum, psikolojik destek alacak durumum, imkanım yok, bu durumdan kurtulmak istiyorum artık lutfen bana yardım edin...