Hayırlı geceler kızlar,işin icinden cıkamıyorum psikolojim alt ust yazıp belki bir kac teselli alıp bir nebze rahatlamak istiyorum...
2 gun once baş boğaz eklem ağrısı ile hastaneye gidip test yaptım ve malesef pozitif cıktı

bende oğlumu emzirdigim icin ilac kullanmayı reddettim ama bildiğiniz saat sayıyorum gunlerin gecmesi ağrılarımın azalması icin cunku şimdiye kadar hic mama vermedim eğer emzirmeyi kesip mama verirsem kabul etmeyebilir istemeyebilir en onemlisi benim sutumden mahrum olabilir bir daha gelmeyebilir sutum cunku emzirmedigim sure zarfında ne kadar sagsamda bebeğin cekmesi kadar sut gelmez ve gunden gune sutum azalır bu arada oğlum mamaya alışır bi daha beni emmek istemez

Bebeklere bulaşmaz diyorlardı ateşi 38den duşmuyor surekli basindayim takipteyim soğuk uygulama ılık duş donuşumlu yapıyorum cunku sağlık ekipleri biz bisey yapamayız evde duşurmeye calışın diyorlar

Virusten korkumdan kimseyle gorusmuyordum kv ve kendi ailem haric ayda bir anneme gidiyordum annemden de bulaştı bana demek olacağı varsa her turlu oluyor eşimden yediğim laflar tuzu biberi annem den gecti diye ama goruştuğum zaman hic bir belirtisi yoktu zaten biz goruştukten 1 hafta sonra annem pozitif cıktı kv edilmedik laf bırakmadı beni arayıp bi gecmiş olsun bile demedi daha dakka başı eşimi arıyor bak gordunmu olan sana oldu is yerin kapali kaldi bakalim nasil gecineceksiniz vs.daha cok kriz geciriyorum inanin zor sabir ediyorum
C vitamini propolis ballı zencefil bol limon mandalina tuketiyorum ayakta durabilmek icin ama ayakta duramiyorum esim negatif suan ama hic bir yardım desteği yok bana ben boyle caresiz hastalık gormemiştim elim kolum bağlı hic bisey yapamıyorum..
Rabbim gunahsız kucucuk kulları hurmetine bu belayi en kısa zman da ulkemizden def etsin inşallah cunku cok zor gercekten psikolojimi iyi tutmak icin elimden geleni yapıyorum ama olmuyor guzel dilek ve dualariniza ihtiyacım var rabbim hepinizden razı olsun