Merhaba uzun suredir forumu hep takip ediyordum ama uyelik acmak bugune kısmetmiş...
nereden başlayacağımı bilmiyorum uzun olursa kusura bakmayın ama lutfen okuyup yardım edin...
Babam cok problemli birisi yıllardır hep en guzel anlarımızı burnumuzdan getirdi. Annemi de bizleri de bıktırdı annem hep elalem ne der diyerek boşanmaktan vazgecti cok zorladık annemi boşanması icin ama bir turlu elalem baskısını uzerinden atamadığı icin buna cesaret edemedi. Babam garip bi insan kendi temizliğine dikkat etmez tuvaletten sonra ellerini doğru duzgun yıkamaz uyardığımızda ise pişkince ne var yıkamadım nolmuş her şeyimi takip ediyosunuz der uste cıkmaya calışır. Normal zamanlarda ise her seye karısır mutfak alışverişinden tutun yapılan yemeğe kadar. Anneme laf eder başlarlar kavga etmeye başlarda ikisini de susturmayı denerdim ama artık işe yaramadığını gorunce bende babamla kavga ediyorum salak mal duşuncesiz vs. Ağzıma ne gelirse sayıyorum cunku psikolojimizi bozdu artık daha sonra kendime kızıyorum, olum var ya bi sey olursa, cok pişman olurum diyorum ama ben ne zaman boyle duşunsem babam daha beter bir sey yapıp yine kavga etmemize neden oluyor. Tam bir el iyisidir nişanlıma anlattıgımda hic oyle durmuyor diye şaşırır hatta. Nişanlıma anlatırken Utanıyorum gercekten anlatmak istemiyorum ama birine anlatmazsam iyice bunalıyorum. Yakında evleneceğim kurtuluyorum diye seviniyorum ama bir yandan hem annem ve kardeşim icin hem de hangi kız boyle evlenip evden gittiği icin sevinir ki diye uzuluyorum. Babamı psikiyatriye goturmek icin cok ısrar ettik ama ben deli miyim banane diye gitmek istemedi ki annem duzenli olarak psikiyatriye giden birisi annemin yanında bunu ozellikle soyluyor. Annemi bu sefer boşanmak icin ikna ettik sayılır ama merak ettiğim bir durum var annemin, babasından miras kalan bir evi ve emekli maaşı var. Babam da emekli ve şuan oturduğumuz evi ve arabası var ama biz annemin de bu evden ve arabadan payını almasını istiyoruz bu durumu daha once yasayan bilen var mı mal paylaşımı nasıl oluyor?