Yanlış anlaşılma yuzunden tum yazılanlar silindi ben kısaca anlatıma geciyorum.

Quiz hakkındaki bilgileri zaten biliyorsunuz Arkadaşlar.

KANAL ACILIŞ ŞEKLİ : Evde kendimede mail actığım ozel olarak ayarladığım bir bilgisayar var ve bilgisayardan sadece mail acıyorum.Mailler asla tel onayına takılmaz.takıldığı taktirde bilgisayarı 10-12 saat arası beklemeye alırım.Deepfreeze v.s gerekli tum programları kullanırım. 2 gunde bir format atarım.Bu yuzden daima yeni kullanıcı gibi gorunur ve kapanma ihtimali minimuma duşer.

SATIŞ ŞEKLİ : Benden duzenli mail almak isteyenler paypallarındaki 7 tane farklı mail alma hakkından 1 tane mail acıp bana oluşturduğu paypal mailini verecek.Bende verdiğiniz paypalla size ozel mail acacağım.Diğer hesaplarınızla karışmaması icin yapıyorum.Sonuc olarak x paypalanızıa 50 kanal bağlıdır.Ben kanal bağladığımda bunları bana gostermek istemezsiniz ki kimsenin kazancındada gozumuz yoktur.Sonuc olarak boyle bir calışma sistemi duzenlemek istiyorum.

KANAL SATIŞ FİYATI : Forum kuralları gereği 12 TL ve izlenimli/aboneli boş kanal satışı YAPMIYORUM.Quize sokmam icinde paypal mailinizi bana bildirmeniz gereklidir.

Sorularınız varsa ozelden yada skypeden yazabilirsiniz.