Kv ile altlı ustlu oturuyorum. Gorumcemde 2 haftaya bir haftasonları annesine gelir, kucuk cocuklarımız var yaşları yakın (4,5-6,5) oynarlar hep. Gorumcem gelince bizde kv ye cıkarız, cocuklar oynar berbaer yer iceriz bu Allahın emri artık, cıkmasam ayıp olur zaten cocukları da tutamayız.
Sorun şu ki, gorumcem hasta olduğunda hic umursamadan bizi duşunmeden cıkıp geliyor. Gectiğimiz haftasonu yine geldi, kendisi de cocuğu da grip. Gittiler iki gun sonra kızımda bende boğaz ağrısıyla uyandık. Calıştığım icin hemen gidip test yaptırdım, neyse ki negatifim. Ama kac gundur kızım da bende rezil olduk. Pacavra hastalığı resmen. Ne uyku kaldı ne bi şey. Tez yazmaya calışıyorum yusuf yusuf zor durumdayım az zamanım kaldı, birde hasta olunca ders calışmak daha zor oluyor. Kalabalığa karışmadığım herşeye cok dikkat ettiğim halde gorumcemin BENCİLLİĞİ VE DUŞUNCESİZLİĞİ yuzunden bunu yaşamak zoruma gidiyor. Normalde kendisini cok severim. Ama 2 sene once yine boyle bi konu yuzunden gerilmiştik. O sebeple icimde bi soğukluk kaldı ona karşı. Ona belli etmiyorum yansıtmıyorum ama icim icimi de yiyor, akşama kadar soyleniyorum icimden ona kızıyorum. Kul hakkı değil de nedir. 2 sene once de cok onemli bir sınavım vardı ciddi stres yaptığım aylardır hazırlandığım bir sınavdı. Sınavdan onceki haftasonı gelecekti, bende mesaj atıp cok ama cok kibar bi dille hastaysanız gelmeseniz olur mu demiştim ki sınava gireceğimi biliyordu. Cevaben cocuklarının alerjisi olduğunu surekli burunları aktığı icin grip mi alerji mi ayırt edemediğini soyleyip tamam gelmem demişti. Bende hasta değilseniz gelin madem hastaysanız hani gelmeyin dedim. Gelmediler ama eşim sen ne karışıyorsun diye gunlerce ağlattı beni. Sonucta yine calışamadım ben. Oyle ağırıma gitti ki tatlıya bağladık guzel guzel konuştuk tamam gelirim dedi ama gelmedi bozulmuş meğerse. Halbuki o kadar tatlı dille konuştum ki. Anlayış gostermeliydi ama anlamadı. Ben bunu unutamıyorum. O gunden beri de asla ağzımı acmadım. Hasta iken gelip gittiler cocuğumu da hasta ettiler.
şimdi size soruyorum, bu cahillik bencillik değilde ne? Ben hakkımı helal etmiyorum. Abartıyor muyum? Konuş demeyin cunku konuşunca yine aynı şeyler olacak. Eşimde haklı olduğumu bildiği halde beni değil kardeşini tutuyor sen sus soyleme konuşma ayıp olur kırılır diye. Bu da cok zoruma gidiyor.