Kızlar merhaba buraya da her gun sevgilimle ilgili konu acar oldum ama napayım aklımı deli kurcalayan şeyler var.
Şoyle direk konuya gireyim. Ben 24 sevgilim 32 yaşında yani benden buyuk. 3 yıllık guzel bir ilişkimiz var. Ben okuduğum bolum gereği vermem gereken tonla sınavım var işimi yapanilmem icin ve onlarla uğraşıyorum uzunca bir suredir yani anlayacağınız işsizim. Tabii ki bu surec uzun bir surec başından anlatmam gerekirse. Benim babam yaklaşık 2 yıl once akciğer kanseri tanısı aldı ve inanılmaz zor ve yıpratıcı bir surece girdik tabii ki ben o donemde ne sınava ne de başka bir şeye odaklanabildim sadece kendi ic bunalımımla uğraşmakla meşguldum. Bizden yaklaşık 8 ay sonra erkek arkadaşımın babası akciğer kanseri tanısı aldı. Bu zamana kadar erkek arkadaşım bir e ticaret firmasında supervisor olarak calışıyordu. Ancak babasının durumundan sonra işte de olan sıkıntıların sonucunda babasının bu doneminde yanında olmak istediğini, babasına bakmak istediğini soyleyerek isten ayrıldı. Ve cok uzun bir sure işsiz kaldı yaklaşık 1 yıl kadar.
Biz ikimizde babalarımızı mart ayında kaybettik. Tabi ki inanılmaz zor zamanlardı hala atlatmış değiliz ama en azından yaralarımızı bastırıp hayata devam edebilir boyuttayız. Babasını kaybettikten sonra iş aramaya başladı ancak pandemide sağolsun zor olanı daha da zorlaştırdı. Her şeyin sonunda gecen ay bir iş buldu ve calışmaya başladı. Ancak asgari ucret alıyor ve şu donemde yukselmesi cokta mumkun değil pandemiden.
Bende bir yandan sınavlarıma dort elle sarıldım ve inşallah onumuzdeki sınavda her şeyi halletmiş olacağım. Sadece aklıma şu takılıyor. Benim yapacağım iş -detay veremiyorum kendimi ifşa etmiş olurum- yuksek gelirli bir iş olacak her turlu. Ancak erkek arkadaşim bu durumda yukselir mi, yukselirse ne kadar yukselebilir onu bilmiyorum. Tek derdin para mı diyeceksiniz belki ama hayır İstanbul gibi bir yerde asgari ucret zaten asla yeterli bir para değil ve evlenmeyi duşunuyoruz olurda ilerde evlendiğimizde bu bizim icin bir sorun olur mu?
Annem bunun icin biraz endişeli. Yaşadığı zorlikların farkında ama evleneceğim insanın benim yaşam standartlarımı duşurmemesi gerektiğini ya aynı seviyede tutması ya da daha yukseğe taşımamız gerektiğini duşunuyor ve o boyle konuşunca ben cok uzuluyorum ve geleceğimize dair inanılmaz kaygılanıyorum. Şu an gram birikimimiz yok evlenmeye kalksak babalarımız zaten yok. Arkamızda illa durualacak ama biz olabildiğince kimseye yuk olmak istemiyoruz ama bu gelir seviyesiyle bunları yapabilmemiz cok mumkun durmuyor. İnanın aklım cok karıştı. Onu o kadar cok seviyorum ki. İnanılmaz merhametli ve değer veren bir adam. Para icin aramızda huzursuzluk olması beni inanılmaz uzer. Ama biliyorum ki evliliklerde para olmaması huzursuzluğu da beraberinde getiriyor