Merhaba kızlaar

Sorununu bana danışan arkadaşıma yorum yapamadım ve buraya yazmaya karar verdim. Şoyle soyleyeyim Arkadaşım aşırı guzel, entelektuel birikimi olan, asil, iyi eğitim almış ve oldukca yetenekli bir kız ona gore değerlendirmenizi rica ediyorum. Ben objektif yorum yapamayacağım icin buraya yazmaya karar verdim ve arkadaşımdan yazmasını istedim, mesajını aynen ekliyorum. Teşekkur ederim..
3 yıldır birlikte calıştığım, daha ilk gunden beri bana olan ilgisini bildiğim arkadaşımla yaklaşık 4 ay once goruşmeye başladık,Bana cok değer veriyor, benimle ilgili her konuda cok ilgili benim sorunlarımı kendi sorunuymuş gibi cozmeye calışıyor ve onun yanında inanılmaz derecede kendimi iyi ve guvende hissediyorum. Goruşmeye başladığımız gunden beri evlenmek istiyor benimle ve ben evlilik konusunda emin olamıyorum. Cok seviyorum bir omur yanımda olsun istiyorum ama sevdiğim insanın dış gorunuşunu bir gun sorun eder miyim bilmiyorum. Sevdiğim aşırı zayıf ve maalesef sacları cok erken bir zamanda dokulmuş sac ekimi yapması mumkun değil.. Diğer taraftan annem dış gorunuş konusunda cok takıntılı ve sevdiğimi asla onaylayacağını duşunmuyorum. Beni duşunduren diğer konu kardeş sayısının cok fazla olması 6 elti 4 gorumce ihtimali beni cok korkutuyor. Cok kararsızım ne yapacağımı gercekten bilmiyorum. Ona hicbir zaman evlilik vaadinde bulunmadım buna rağmen Onu yarı yolda bırakmış gibi olmaktan cok cekiniyorum. Zekasını, onunla sohbet etmeyi, onunla zaman gecirmeyi cok seviyorum. Ama evlilik surecine girmeye cok korkuyorum bunu hayal bile edemiyorum.. cevreden cok fazla insan benimle goruşmek istiyor, surekli birilerini bana oneriyorlar aramızı yapmaya calışıyorlar cok daha yakışıklı kariyerli varlıklı insan karşıma cıkıyor ama hicbiri onun kadar sevimli gelmiyor gozume, onu gorunce gercekten cok mutlu oluyorum ve asla yakışıklı olmadığını bildiğim halde onu hayranlıkla izliyorum. Evlenirsek cevre baskısı yuzunden cok sıkıntı yaşayacağımı biliyorum ve tamamen duygularımla hareket edip evlilik yoluna girmekten cekiniyorum evliliklerin duyguların yanında mantığı da barındırması gerektiğini duşunuyorum.Ondan nasıl vazgececem ne diyecem gercekten bilmiyorum bana yardım edin akıl verin lutfen

*** cevreden cok kişinin benimle goruşmek istiyor olması asla hoşuma giden bir durum değil aksine onlarla tanışmayı kabul etmemem ailemle aramda cok buyuk sorunlara yol acıyor. Olası eleştirilere cevap olması icin belirtmek istedim.
*** annemin haberi yok henuz asla soyleyemiyorum