Bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Uzun suredir cok asik oldugunuz biri var, bu kisi de sizinle evlenmek istedigini soyluyor ama bu evliligi istemesinin en buyuk nedeni sizi kafasindaki es kriterlerine uygun bulmasi, ileride cocuklari icin iyi bir anne olacaginizi dusunmesi. Yani sizden hoslaniyor ama oyle buyuk bir ask soz konusu degil. Bu durumda ne yapardiniz?
edit: ben genel olarak sordum soruyu ama benim durumumu merak eden varsa biz birkac yil once birkac kez gorusmustuk, o zaman cok uzak yerlerde yasiyorduk, boyle devam etmek mantiksiz demis devam etmek istememisti. simdi yakin yerlerde yasiyoruz, ben iletisim kurdum tekrardan gorustuk. bence muhabbetlerimiz fln gayet iyiydi, fiziksel olarak da bir cekim ve yakinlasma oldu. galiba asil sorun tarzina bakinca onu birine gercekten cok asik olacak biri olarak gomuyorum. yani hoslaniyor belli, kendi capinda ilgi de gosteriyor, ama ne kadar yakin olsak da sanki hicbir zaman benim ona gosterdigim sevgiyi bana gostermeyecek gibi hissediyorum.