Merhaba arkadaşlar ben evliyim ve 3 yıllık bi evliligim var eşimin ailesinin durumu olmadıgından ne bi dugun yapıldı bana nede bi yatak odası alındı eşimin bekar odasında ailesiyle birlikte yaşıyorum. 3 kardeşten tek erkek benim eşim şuanda hamileyim uzun zaman olmadı bebegimiz rabbim şimdi verd şukurler olsun herkese de nasip etsin inşallah. Eşimin ailesi eşimin uzerine borc yapıyor oderiz diyerekten bi kac odedikten sonra devamı gelmiyor eşya parasıda biriktiremiyoruz haliyle ayrı evede cıkamıyoruz . Gorumcelerim bende bi kac yaş kucukler ve sorumsuz insanlar ictikleri bardagı yedikleri sofrayı kaldırmaktan acizler. Surekli herşeye konuşan yaptıgım işi begenmeyen kendi kendine soylenen beddualar eden bi kaynanam var. Hasta oldugumda bile odamın kapısını acmayan insanlar bunlar sabah kahvaltısına gec kaldıysam cagırmayan insanlar cok bunaldım artık hamile olmamın etkisiyle galiba birazda kaldıramıyorum artık ankarada dogmuş buyumuş biriyim doguya geldim. Ailemin bunlardan haberleri yok kimseye soyleyemiyor dertleşemiyorum. tanıdıgım bi kac arkadaşım var burada onlarla konuşuyorum ve onların tek tepkileri var ya evi ayırın yada boşan diyorlar . Ben her ne kadar burda agresifte gozuksem de yorumlarımda, aslında sucsuzum diyemeyecek kadar cekingen ve urkegim saygımı asla kimseye karşı bozamadım defalarca eşimle bu evden kovulsakta hic bir tepki vermedim sessiz kaldım. Tek destek olan eşim onu cok seviyrum oda beni seviyor duymazlıktan gel diyor ama neyi duymayacaksın ne kadar duymayacaksın. Hamileyim şuan ve cok kotu bi hamilelik geciriyorum sizce ne yapmalıyım kızlar