Merhaba kızlar. Ben 4 yıldır evliyim. Aslında mesleğim var. Ama işsizim yaklaşık 2 yıl iş aradım.Artık umidi kestim. Kpssye hazırlandım puanım da guzel atama bekliyorum. Ama bu 2 yıl atama cıkmayabilir yani bekleme sureci 2 yıl diyelim. Tabi daha erken de olabilir.
4 yıl gibi uzun sure calışmayınca pek tabii para ihtiyacım oluyor. Eşim calışsa da kendi kazandığın gibi olmuyor. Rahat rahat harcayamıyorsun eksiğim oluyor vs ( ki oyle luks şeyler faan değil standart eksikler ) . Size danışmak istedğim en azından evde atama beklerken sizce kendi paramı cıkartabilir miyim ? Tavsiyeleriniz var mı? Aklımdan kpss veya işte sınav videoları cekmek geciyor. Sizce sacma bir yol mu? Gercekten cok caresizim maddi konuda... Ne onerirsiniz ? Evden para kazanan arkadaşlarınız eşiniz dostunuz var mı? Teşekkur ederim.
Bir de mesela Ders calışmayı , motive etmeyi ve ders planı vs hazırlamayı cok seviyorum. Yiğenlerime calıştırıyorum mesela buyuk bir ozveriyle. Sitede acaba boyle bir şey yapsam insanlar guvenir mi? Ders kocluğu adı altında sanırım boyle şeyler yapanlar var. Sadece para icin değil oğrenci icin gece gunduz cabalayacak bir insanım. Yani yeter ki hem harclığım cıksın hem cocuklara bir faydam olsun.