Yeni calıştığım iş yerinde, ozel hayatımla ilgili hickimseyle konuşmama kararı almama rağmen susamadım

Yeni şehir yeni ev yeni bir başlangıc diyerek anı bir kararla gecmişe perde cekmiştim boşandıktan sonra.

Bi arkadaşla perde muhabbeti yaptık. Perdelerini değiştiriyormuş. Ben de degistirdim bak boyle dedim resmini gosterdim.

Sonra idareden mudur yardımcısı geldi. Numara değişikliğimi bildirmem lazımmış.

Bu arkadaş bana dedi ki, hem eşyalarını değiştiriyorsun, hem yeni bir şehire tayin istemişsin hem de numaranı değişirmişsin sende bir şeyler var. Ben de boşandım bak bana anlatabilirsin dedi. Ozel hayatım hakkında konuşmak istemiyorum dedim. Yuzume baktı, cok guclu gorunuyorsun sen mi terk ettin dedi . Ben de hayır terkedildim dedim. Nasıl yani sen cok guzelsin falan dedi aldatildim dedim.

Sonra naptı biliyor musunuz? Kapıyı kapatıp fısır fısır kendi başına gelenleri anlattı. Ben cok rahatsız oldum. Hic dertleşme modunda da değildim.

Aradan 2 ay gecti arada iletişim halindeyiz falan. Bugun bi yalnız animda geldi, şu arkadaş da boşanmış, şu ikinci evliliğini yapmış, şu siddet gormuş falan. Beni ilgilendirmiyor dememe rağmen susturamadım.

Sonra eve geldim ve mesaj attim. Başkalarının ozel hayatını bilmek beni cok rahatsız etti lutfen benim hakkımda kimseyle konuşma dedim. Defalarca aradı beni. ne diycem ki ? Konuşsa da ben hakettim.

Nasıl manipule olmazdım ki. Rest cekemiyorum kimseye. Kotu niyetlii olduğunu duşunuyorum şuan arkadaşın.

Kırıcı olmadan beni tenhada kıstırıp dedikodu yapmasını nasıl onlerim? Yanıma gelirken hemen kitap acıyorum okuyormuş gibi yapıyorum. Ama kacmak değil rahatsız olduğumu ifade etmek istiyorum