Sayın kk uyeleri ,
KK'da beni tanımayan yoktur herhalde. 2010 yılından bu yana cok buyuk sıkıntılar yaşayıp bir turlu bunları aşamayan cok aciz onursuz gurursuz ve cok kotu bir anne olmakla tanınıyorum... En son sizde mayıs ayında kalmışız. O arada bir suru gelişmeler oldu. Mahkemeden geri donduk. Yine başaramadım diyelim.. Hala bu soruyu soruyorum..Neden neden neden ?????
Yeni başlangıclar yapacak idik. Parcalanan ailemizi toplamıştım. Buyuk bir zafer elde ettim.. İşteee.. Herkes beni kınadı.Sabrettim. Bırakmadım. Bekledim. Tum kadınların aksine terk edip gitmek bırakmak yuva yıkmak vazgecmek kolay onemli olan zoru başarmayı mucadeleyi ve o yuvanın yuva olabileceğini inandıracaktım herkese. Gunluklerimi kitaba cevirecektim. Tum kadınlara bu defa ben sabrederek mucadele vererek yuvanızı yıkmayın diyerek ornek olacaktım.. Şimdi bakıyorum da… Ne manyak ne aciz ne salak bi kadınmışım. Derdim neymiş. Hastaymışım.. İşte başardım dedim gunler. Gurur duyduğum gunler. Adam evine donuş.. Tabi daha 15-20 gun haa… Kızımla internette evlere bakıyoruz. Kızım dedi ki anne boyle bir havuzlu ev istiyorum. Hee annem alırız filan dedim geciştirdim.. Adam demesin mi kızım getir bakayım ben alırım sana.. Şaka gibi.. Bir anlık olay.. Eve baktı. Emlakcı tanıdık cıktı. . Aradı. Oturduğumuz evi satlığa koyalım dedi. Yeni evi icinde kredi ceker oderiz dedi.. Yeni başlangıc olur bu apartmana da rezil olmuştuk. Kotu anılar yaşadık gidelim demez mi ?? Ben şok.. Adam para delisi... Tabi biz 18 yıllık evli fireleri saymazssan ama en son 2017 yılında evlenmişiz. Tum evler artık evlenmeden once.Benim hicbir hakkım yok.. Boşansak mal paylaşımında. Bu evlenmeden onceki evini satıp yeni ev alınca nikahtan sonra almış olacak ve beni ortak etmiş olacak.. Bu duşuncesi artık bu adam oldu ve boşanmak istemiyor ve kadını bitirdiğine inandım.. Cunku cok daha luks ustune kredi cekerek hazırkı evinide satarak beni ortak ediyor.. Ama ben nasıl mutlu oluyorum.. Eve mi hayır ?? Adam artık beni aldatmıycak diyorum. O sırada bende tamamen inandım. Kendinin evi mevkii olarak daha iyi bir yerde olduğu icin ve tek ev olduğu icin bu evi atmıyalım dedim.. Cunku daha az borca girmek istedim. Israrla ikimizin ortak olduğu ikiz ev vardı. 2+1 ve 3+1 toplam 2 daire tek tapulu ve hisseleri yarı yarıya.. Hemde haksızlık olmaz evlenmeden onceki mal varlığımızı ortak satıp bu yeni evi almış olacaktık.Ve onun hakkına fazladan ortak olmayacaktım.. Ve krediyi daha az cekecek idik.. Geldim gittim.Yalvardım. Yok bizim ortak olduğumuz evi satalım dedim. Adam yok dedi. oturduu evi sattı. Kredi cektik yeni eve gectik. Yeni duzen kuruldu.Yeni eşyalar alındı. Bir hafta cok değil... bir hafta sonra adam yine kadına gitti... bitmedi bitmedi ….. tekrar geldi geri gitti... geldi.... bu defa ikili devam ettirmeye calıştı.. Bur de ustune metresi bana dava acmaz mı ? Şaka gibi... ahhh ahhh… Bataklıkta battıkca pisliğe battım. Bu adamla her gecen gun birlikte oldukca daha cok belanın icine girdim... Ben ıspat ettim.adamı kapıya koydum... Ustunede cekişmeli dava actım... Daha 10 gunluk surec bu olaylar.Adam şok oldu... Avukat tututm. Birde bir suru borcca girdim.Zaten ev alımında kardeşimden 30bin almıştık kredi kartımdan 20bin klima tesisatı cektirdik. O borclarda kaldımı ustume.. Birde 23bin avukat masrafı. Birde avukat psikolog zorunlulu koydu.. Parayı sonra verrisin dedi... Battım resmen.Kucuk kızımı ozel okuldan aldı.. Devlete yazdırdım.. Buyuk kızım fen lisesi son sınıf universite hazırlık.. Kızkardeşim yine bize destek icin yanıma geldi. Calışıyor ama akşamları birlikteyiz. kucuk kızım 8 yaşında..evde tek kalamıyor.Devlet oklulu acılmadı..Cok iyiydim gucluyum.Cesaretde var. Biraz maddi sıkıntı beni yoracak.. Ama bu defa bu adama boyun eğmiycem.. Cocuklarım cok mutlu ..Bende huzurluyum.. Bu dava sureci beni beliki cok yoracak ama gecer inşallah... Tanımadığınız kişilerin duası cok gecermiş..Sizlerde dua edin.Dualarınızı bekliyorum.
Şu an maddi anlamda cok zorluk cekiyoroum.Kendim calışıyorum zaten.. Gececek bunlar inşallah.

KONU : Zina sebebiyle boşanma davasıACIKLAMALAR1-Taraflar ilk olarak 2002 yılında evlenmişlerdir ve bu evlilikten 17 yaşında xxx ve 8 yaşında xxxolmak uzere iki tane muşterek cocukları bulunmaktadır.2-Davacı muvekkil ozel bir firmada muhasebe biriminde mali muşavir olarak calışmakta , davalı ise yine ozel bir firmada bolge satış muduru olarak calışmaktadır. Davalının maaşı oldukca iyidir .Yıllık primleride resmi olarak almaktadır .3-Taraflar 2010 yılında xxxx. Aile Mahkemesinin xxxx esas sayılı dosyasıyla anlaşmalı olarak boşanmışlardır. Fakat araya aile buyuklerinin girmesiyle tekrar evlenmişlerdir.4-Yine evlilik birliğine devam ettiremeyen taraflar 2014 yılında xxxxx. Aile Mahkemesinin xxxx esas sayılı dosyasıyla tekrar boşanmış fakat cocukların kucuk olması ve aile ortamında buyumelerini istemeleri ve davalının yapmış olduğu hataları bir daha yapmayacağını soylemesi uzerine daha sonra tekrar evlenmişlerdir.Bu boşanmaların hepsi yine farklı kadınlar ile davalının davacıyı aldatması sebebiyle olmuştur.Taraflar yine cocukların ve ailelerin baskısı ile bir araya gelmiş ve yeniden 2017 yılında evlenmişlerdir.5-2017 yılındaki evlilikten bir sure sonra davalı davalının kocası ’ın tekrardan eşine ve ailesine karşı olan onur kırıcı davranışlarını devam ettirmesi ve bunun yanında eşini tekrar aldatması ve şiddetli gecimsizliği nedeniyle mevcut davayı acma zarureti doğurmuştur.6-Evlilik birliği yurumemye başlamış ve garip olaylar olmaya başlamıştır .Şoyle ki; o sıralar davalı ,eve gec gelmeye başlamış olup , iş seyahetleri diyerek gunlerce ,eve gelmemiştir.Davacı muvekkil davaı kadın'a ara ara fake hesaptan ''Aylarca aradığınız kişi benim'' vs. uyarı mesajlar gelmektedir. Davacı muvekkile ve babası na yasak ilişki yaşayan kadın tarafından fotograf, mesaj yazışma gonderilmiştir. Hamile olduğunu ,cocugu doğuracağını anlatmıştırBu duruma dayanamayan Davacı muvekkil şubat 2020 doneminde ayrılma kararı almış , ailesi ile birlikte oturmayı planladığı dubleks bir daire kiralamıştır.Depozito-kira-emlakcı komisyonu odenmiştir.Eşyalar kolilenmiştir. (emlakcıya odeme dekontları sunulabilir).Ancak sonra bu daireye cıkılmamıştır .7- Bu sure zarfında bir cok kez kavga olmuştur.Aile huzurları bozulmuştur8-Cocukların bir aile ortamında buyumesi , psikolojik olarak zarar gormemesi icin ve 3.kez evlenmeden dolayı cevre baskısından,saygınlık ,iş-kariyer gibi sebeplerden tekrar boşanmayı goze alamadığı icin bir sure sabreden davacı muvekkil en son eşinin evlilik dışı ilişkisini bitirmediğini ve kendisine yasak ilişki yaşayan kadını 2.kadın olarak kabul ettirmeye calıştıgını anlayınca ve tespit edince boşanmaya karar vermiştir.9-Muvekkil davacı davaı kadın'ın beyanlarına gore ; Davalı davalının kocası'nın davacı muvekkil davaı kadın'ı dava dışı olan yasak ilişki yaşayan kadın isimle kadınla aldattığı ,tarafların birbirlerine eşlerinden boşanacaklarının sozunun verdiğini ,yasak ilişki yaşayan kadın'un eşinden boşandığını ,fakat davalı davalının kocasıın eşinden boşanmadığı icin davalı ve yasak ilişki yaşayan kadın arasında sorunlar yaşanmıştır.Bununla birlikte davacı davaı kadın davalı davalının kocası'a bu defa evlilik dışı ilişkinin bitmediğinden emin olduğunu oğrenince ve elindeki kanıtlara dayanarak ,kesinlikle boşanmak istedğini bildirmiştir. Davalı eşinin boşanmak istediğini soylediği gun ve anda kadının annesiyle daha yeni telefonda konuşup ayrıldıklarını soylemiş, ilişkinin bittiğini anlatmıştır. Ve eşine baskı yapıp evlilik dışı ilişkilerinin devam ettiğini nerden oğrendiğini anlattırmaya calışmış, kadını kendi aynı zamanda terk edip , eşininde aynı zamanda ayrılacağını oğrenince yasak ilişki yaşayan kadın'ten şuphelenmiştir.Davacı muvekkilde konuyu geciştirmiş, nerden oğrendiğini anlatmak istemediği icin birilerinden oğrendim, hissettim vs.şeyler soylemiştir. Davalı davalının kocası bunun uzerine yasak ilişki yaşayan kadın'u arayıp ilişkilerinin bittiğini ıspat etmiş , benden karımdan uzak dur demiştir. Davalı davalının kocası , Davacı davaı kadın'a bu kadar yuvan icin mucadele verdin,emek verdin,yolun sonuna geldik, kadın buyu yaptı, intikam adlı.fırsat vermiyelim.Son şans ve evladı evladının nın ustune yemin edince davacı davaı kadın ikna olmamış, boşanmayı kafasına koymuş ve anlaşmalı boşanmaya ikna etme yontemleri bulmaya calışmışıtr.10-İşbu davanın davalısı davalının kocası ile dava dışı arkadaşı yasak ilişki yaşayan kadın arasında cıkan uyuşmazlık savcılık makamına intikal etmiştir.xxxx Cumhuriyet Başsavcılığında olan Hazırlık numaraları xxxxx olan savcılık dosyalarında yasak ilişki yaşayan kadın, davalının kocası'dan şikayetci olmuştur. Hatta durumun acısını davacı muvekkilden cıkararak aynı dosyada davacı muvekkilden de şikayetci olmuştur. (Mahkeme aşamasında delil olarak kullanılması icin celbini talep ederiz)11-Savcılık dosyaları incelendiğinde dosya icerisinde bircok ikrar soz konusudur. Davalı savcılık dosyasına şupheli sıfatıyla vermiş olduğu ifade de ilişkisi olduğunu kabul etmiş, hatta eşini aldattığı 3. Şahsın kendisini arayarak hamile olduğunu soylediğini belirtmiştir. Kendisi de cocuğu aldırması 3. Şahısa 3.000 tl para gonderdiğini hatta bu parayı banka kanalıyla eft yaptığını dekontun kendisinde mevcut olduğu beyan etmiştir.12-Davalının savcılık dosyasına vermiş olduğu ifade apacık bir şekilde eşini aldattığını beyan etmiş hatta eşini aldattığı 3. Şahısın hamileyim demesi sonucu cocuğu aldırması icin para gonderdiğini bile beyan etmiştir.Ve aralarında cinsel birlikteliğin olduğu da aşikare olarak kabul edilmiştir.13-Muvekkilin beyanlarına gore ; Davacı davaı kadın ve davalı davalının kocası 3.şahıs yasak ilişki yaşayan kadın tarafından bulunan suc duyurusuna birlikte gitmiş savunmalarını yapmış eve donmuşlerdir. 3.şahıs kadının hem kocası ile kendini aldatmasına ,hem de suclu iken dava acıp şikayet etmesini hazmedemeyip , eşi evden bir turlu gitmedği ve anlaşmalı boşanmadığı icin ,evi terk etmeye calışmıştır. İşyerindeki arkadaşının studyo dairesi boşaltılmış olduğunu bilip, arkadaşını arayıp studyo daireyi hemen kiralaması gerektiğini soylemiştir.Bunun uzerine , davalı cılgına donmuş, olay cıkarmış, ve davacı muvekkili cocuklarının gozleri onunde darp etmiştir.Davalı davalının kocası davacı davaı kadın'ın ailesini arayarak kızlarını gelip almalarını soylemiştir.Davacı davaı kadın tekrar ailesini arayarak gelmemeleri gerektğini soyleyip evde boşanma davasını acana kadar birlikte yaşamaya devam etmiştir.Bu surecte davacı davaı kadın doktora gidip aldığı darptan dolayı tedavi olmuş, boşanmak icin avukat aramalarına başlamıştır.14-Muvekkil beyanlarına gore ; Davalı davalının kocası bu surecte tekrar yasak ilişki yaşayan kadın ile barışmıştır. Davacı davaı kadın'a ilk defa anlaşmalı boşanmayı kabul eder ise yasak ilişki yaşayan kadın'un davaı kadın'a olan şikayetini geri aldıracağını , annesiye konuşup ikna edeceğini soylemiştir.Davacı davaı kadın anlaşmalı boşanmayı kabul etmeyip, avukat tutarak davasını acmıştır.Davalı davalının kocasıın eşyalarını kızları ile birlikte toplayıp garaja bırakmıştır. Gelip alması icin fotograf atmıştır. Davalı eşinin dava actığını oğrenince eve baskın yapııp hakaret tehdit etmiştir.15-Bu hususta davacı muvekkilin can guvenliğinin bulunmaması sebebiyle xxx Aile Mahkemesinin xxxxDeğişik iş sayılı dosyasından koruma kararı alınmış, ve xxx Cumhuriyet Başsavcılığı'na xxx hazırlık numarasıyla şikayet dilekcesi verilmiştir.16-Cocuklar babalarının annelerine yapmış olduğu bu eziyete daha fazla dayanamamış babalarının annelerine hakaret , tehdit ses kayıtlarını almışlardır.Evde baskın yaptığı gun ses kayıtlarında babalarının annelerini daha once darp ettiğini olayından da bahsedilmiştir..Bu mevcut ses kayıtları mahkemeye sunulucaktır.(16.09.2020 tarihli davanın evi basarak kavga etmesi sonucu cocukların kaydettiği ses kayıtlardır.17-Yukarıda izah edilen ve bunun gibi bircok nedenle muşterek cocuklar babalarını gormek istememektedirler.18- Muşterek cocukların alışılagelmiş yuksek bir hayat standardı olıup ozel okulda okumaktadırlar .19-Son olarak davalı davalının kocası davacı muvekkili anlaşarak hic bir talebi olmadan boşanmak icin zorlamış vexxxx .Aile Mahkemesinde xxxx Esas sayılı dosyayı acmış ancak davacı muvekkil istemediği icin ve talepleri olduğu icin bu dava sonradan cekilmiştir. Bu nedenlerden dolayı eldeki davanın acılması zorunlu olmuştur.HUKUKİ NEDENLER : TMK ve ilgili diğer mevzuatHUKUKİ DELİLLER : Tanık, Bilirkişi, xxxx 3. Aile Mahkemesinin xxxx esas sayılı dosyası, xxxx 2. Aile Mahkemesinin xxx esas sayılı dosyası, xxxx 9. Aile Mahkemesinin xxx esas sayılı dosyası, xxxx Cumhuriyet Başsavcılığının xxx hazırlık numaralı dosyası, xxxx Cumhuriyet Başsavcılığının xxx hazırlık numaralı dosyası, xxxx Cumhuriyet Başsavcılığının xxx esas sayılı dosyası, muşterek cocukların beyanları, xxxx 1.Aile Mahkemesinin xx Değişik İş sayılı dosyası ,xxxx 1.Aiile Mahkemesinin xxx Değişik İŞ Sayılı dosyası ( dava dışı 3.kişi nin yaptığı başvuru ) mail kayıtları , whatsapp yazışmaları, instagram yazışmaları ve diğer yasal deliller