Merhaba hanımlar cok buyuk bir cıkmaza girdim ve ne yapmam gerektiğini artık hic bilmiyorum cok uzgunum ve buradan başka soracak kimsem yok. 1 seneden fazladır nişanlıyım nişanlım şuan askerde 4 ay var gelmesine. Askere gittiği surede gorumcemle sorunlar yaşadım,abim o kızın yanına gidiyor benim de gelsin,ona alıyor bana da alsın tarzı şeyler diyip duruyordu abim benle ilgilensin diye bunlar hakkında konuştuk mu diye merak etmiş nişanlimin telefonunu alarak mesajlarımızı kurcalamış ve abisinin kendisini bana kotuledigi mesajlarimizı okumuş.şoyle diyim abisi dindar biri nişanlım dinine cok duşkun kardeşi de bir o kadar rahat her şeyiyle ve abisini hic dinlemiyor nişanlıma boşver eğer oyleyse kafana takma sende onu madem dinlemiyor demiştim. Dertleşme tarzı bir mesaj sadece. Bu konuşmayı okuduktan sonra abisini ben dolduruyormuşum oldu. Bu kız bana karşı abimi dolduruyor abimde ondan beni kotuluyor diye anne babasına anlatmış ki ben bu kızı daha 2 kere gordum uzakda yaşıyoruz cunku doğru duzgun tanımam etmem. Hepsi bana surat yaptı aramadılar sormadılar annesi daha şimdiden seni bize dolduruyor diyormuş ki hic o niyetle tek bir sey demedim ailesi benimde ailemdir ama cok kotu duşunuyorlar abartıyorlar o benim kızıma yorum yapamaz o kim diyormuş annesi ama bir muhabbet sadece. Gorumcem bana yazdı seni rezil ederim kucuksun kucuk insanlar anca buyukleri ağzına alabilir zaten boyle aşağılayıcı konuşmalar biz seni istemiyoruz da zaten abim icin susuyoruz,sizin işinizi bozmak tek lafıma bakar dedi .Nişanlım sadece annesine beni savunmuş anlatmış doğruları ama inanmayız sen onu korursun diyolar inanmak Istemiyolar bilerek yapıyolar bunu cunku gayet acık ve mantıklı konuşuyor nişanlım .Bize geldiler bu olaylardan sonra gorumcem gelmedi.cok hastaydım yerimden kalkamıyordum kayınpederin gecmiş olsun demedi yuzume bile bakmadı surat 5 karış oturdu butun gece gittiler ailem de olanlara cok şaşırıyor ne var bu olaylarda diye.Hastaligim ustu cok atesliyim kotuyum kaynanam aradı beni kayınpederin nasıl duzelicek kızı duzelmezse olmaz goz bebeğimiz o bizim ona kimse bir şey diyemez simdi kızıyla kotu olan ilerde kocasının ailesini evine sokmazmış kayınpederim oyle diyormuş. Ne alaka ben hic anlamadım.sende ne yap ne et aranı duzelt dedi bende nişanlım bir askerden gelsin konuşuruz dedim, beni oyle gorunce annem aldı telefonu bu konuyu kapatın artık kız burda hasta arayıp hala kızımız diyorsunuz dedi. Kaynanamda biz istemiyoruz kızımız abisiyle evlenmesini istemiyor ona kabul ettiremiyoruz sizde sozu atın diye.Benimkiler de iyi oyleyse attık sozu diye geri aradılar her sey iki nişanlı insandan bağımsız oldu nisanlimda bana bunlar boyleyken biz mutlu olamayız dedi ayrıldı kendi de . Daha sonra ailesi biz pişman olduk karışmıyoruz evlensin gencler diye ailemi aradılar. Nişanlım bana geri yazdı ve şuan devam etmek istiyor,ailem sana ne derse ne yaparsa yapsın hic sesini cıkarma onlar kotu olsun sen iyi ol diyor ne yapmam lazım ayrılığa devam mi etsem nişanlımı bırakmadan onlara iyi olmaya mi calışsam. o kadar soğudum ki her şeyden ama kalbim onu bırakma diyor cok seviyorum bana bir yardımcı olun lutfen siz olsanız ne yapardınız