Merhaba Arkadaşlar daha once oylamaya acmıştım life network kanalları icin olan satış konumu şimdi calışma sistemimi anlatıcam benden kanal almak isteyen arkadaşlar şartlarımı okursa sonrası icin anlaşmazlık ve problem cıkmaz.
Sistem Nasıl İşler
1-Sipariş alınır 2 gun sonra networke giriş şartlarını sağlayan kanal oluşturulur
2-Bu kanal oluştugunda tarafınıza haber verilir skype yontemiyle bu iletişim gercekleşecektir.
3-Sizden Odeme alınır ve odeme ile birlikde istenilen bir paypal adresiniz teslim alınır kanalınız her turlu kayıt işlemi icin life networke bu paypal adresiniz ile kayıt olunur.
4-Kanal 3 Gun bekletilir her hangi bir partnerden atılma durumu olmazsa size teslim edilir
Sistem nasıl işler 2
Bana guvenmeyen muşterilerimiz olabilir kayıt esnasında başka bir paypal adresi verdiğimi duşunen muşterilimiz olabilir.
1-Sipariş alınır 2 gun sonra istenilen şartlarda kanal oluşturulur
2-Muşteri odemesini yapar Bana guvenmediği icin life network basvurusunu kendi yapar
3-Kanal bu şekilde teslim edildikden sonra benim artık sorumlulugum kalmamıştır partnerden atılma veya kabul edilmeme durumlarına karşı sorumlu tutulamam.
Muşterilerim icin ustlendiğim sorumluluklar
1-Sistem nasıl işler 1'de Belirttiğim gibi Kanal 3 gun bende kalır ve atılıp atılmayacağı buyuk olcutle belli olur 3 gun icersinde kanal atılırsa ben size yeni kanal veya ucret iadesi yaparım.
2-Youtube veya networkun toplu kapatmaları dışında sadece benim sattıgım tum kanallar kapanırsa Ucret iadesi Değil Kapanan kanalın yerine aldıgınız kac kanalsa 15 gun icersinde iadesi saglanır (Bir nevi Garanti Suresi gibi duşunebilrisiniz bu Sure 15 Gundur)
Ustlenmediğim sorumluluklar
Sistem 1 seceneği ile kanal alırsanız ve kanal 3 gunluk takip suresinden sonra size teslim edilcekdir bu saatten sonra kanal kapanma ve kanalın networkden atılması benim sorumlulugumda değil sizin resetlemeden kullandgınız ipde botta vdsde veya yuklenmiş olan icerik kaynaklı bir sorun teşkil edeceğinden ben sorumluluk ustlenmeyeceğimi beyan ederim.
Youtube -Bot-Vds-İcerik yuzunden yapılan toplu kapatmalarda ucret ve kanal değişimi yapılmayacakdır.
Odeme Yontemi Finansbankdır.
Ucret: 1 Life Kanal 25 Tl+ Yanında 5 Adet Musıc Natıon Kanal Hediye verilecektir.
Kanal Temini icin burdaki en saglam kanal satışı yapan arkadaşımız @CyberTR 'den kanalları alıcam
Sadece Sipariş İcin Pm Atınız
Size Ozel Life Network
Youtube Partnerlik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Partnerlik
- Size Ozel Life Network