Merhaba hanımlar. Canımı sıkan bir olay yaşadım. Size de anlatmak istedim.

Bı komşum var yaklaşık 2 yıldır arkadaşız. Aşırı bir samimiyetimiz yok gelme gitme ama telefonla konusyoruz mesajlasiyoruz daha doğrusu.

Aramızda gecen diyologdan bahsedeceğim.

× kişisi : Şimdi canımın istediği şeyler var keşke hazır bir sofra olsa. Sende hamilesin sanada soylenmez şimdi (canin ceker manasında )

Bende : Cevremde cok insan var (Bu kelimeyi de bana laf sokarak kendisi soyledi )nasilsa cekerse soylerim hemen yaparlar sen soyle dedim .

× kişisi: Senin havana s...m demiş. (cok nadir boyle konuşur )

Sonra devam etmiş.

Seni bir tek bu konuda bastiramiyorum diye.. (Kendisi tek,komsulariyla anlaşamıyor arkadaşı yok yanında. )

Bende sende bastırmak alışkanlık olmus dedim. Sen yine bastırmaya calış bu konuda ben caktırmam dedim guldum.

× kişisi : Bastiririm her konuda sıkıntı olmaz yazmış.

Bende cevap yazmadım daha..

Ama surekli boyle ben iyiyim hep benim aldıklarım iyi.. ben ben ben.

Ben ne yapsam eleştiren biri.. Ne yemeği yapıyorsun diye sorsa kızartma desem en basiti aayy ben hayatta yapmam sende yapma fırına at cok iyi oluyor diyip 1 hafta sonra kızartma resmi atan bir insan..

Uzak durmaya calışıyorum. Kac gunler hic mesaj atmiyorum. O genelde yazar. Yazdığı zaman da kesin beni sinirlendirecek birşey yapar. Bu nasil bir arkadaş cozemedim.

Hep alttan almak da olmuyor. Surekli istiyor ki hep onun dediği olsun. O hep haklı cıksın.. oyle işte anlattım rahatladım.