Videoların 550 yakını 15+ dır kazancları aşağı da paylaştım. 25 harizanın yansımama sebebi lifenin usa videoların yasaklamasından dolayıdır. videoları gizliye alınca tekrar başvurumu kabul ettiler zaten kendileri teklifde bulundular.) ( kazanc henuz yansımış değil . )
Kanalda son 20 gunde kacan 57 abone gelen 70 abone vardır ( kategori değişikliğinden dolayı ) aboneler aktiftir.
Kanalın getirisi aşağıda paylaşılmıştır. Hic birşey yapılmasa bile kanalın geliri olacaktır ( ne kadar olduğu konusunda bir fikrim yok cunku usa videolarını yeni gizliye aldım )
Kanalın ismi ingilizcedir. +18 videoları 50 ye yakındır iyi hit alanlar gizlenmiştir. isterseniz acarsınız videolar 1 yıldır yuklu .. Lifeye 3 haftadır bağlı.
Kanal Adresi : Sadece Alıcıya verilecek. Lutfen bu amac ile pm istemeyiniz.
Kanalın abone sayısı : 1400
Toplam video goruntulenme sayısı : 785k + 400 binde gizli iceriğinden dolayı
Hesap Kayıt Tarihi : ocak 2013
Kanaldaki videoların turu ve sayısı : Karışık
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hayır
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda ozel kucuk resim izni var mı ? : Evet
Kanal uzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal uzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : Bilinmiyor
Istenilen fiyat 100 TL Olmuştur buda sebebi
((((((((((( 1400 aboneli icinde +15 dk genelikle 347 video var 45 dklık videolar var belgesel gunluk 2$ getirisi var ..
Kanal 1 telif yemiştir onceden yuklu olanlar 2 aydır yuklu herhangi bir telif gelmedi ac gozlulugumden gidip riskli video yu bu kanalıma da attım 1 telif yedim ..
kanal music nationa bağlıdır değiştirebilirsiniz paypal adresini
ucret 100 tl ..
Satma nedenim 1 aydır daha odemeyi almadan 100 tl alışveriş yapmam gmail onaylı gmail filan almamdan dolayı ..,
Garantili demek isterdim ama youtube işte hesap 2013 temmuza ait )))))))))))))))))
Odeme yontemi paypaldır arkadaşlar.