Flortum mu diyeyim arkadaşım mı diyeyim eski flortum mu diyeyim bilmiyorum ama yeniden konuşmaya başladığım biri kısaca. Aslında şu an hic bir şeyim değil
Kendisiyle ne zaman bir şeylere başlamaya kalksak bir şeyler oluyor gibi olsa bir sorun cıkıyor. Konuları tek tek anlatmam uzun surer ama, ilk tanıştığımızda tam olarak birbirimizi tanıyamadan aramıza mesafe girdi ve daha buyuk engeller cıktı sonucta da birşeylerin adı konmadan bitt. Daha sonra tekrar iletişim kurduk bir şeyleri cozmek icin bir araya gelecektik her şey guzel gidiyordu ki biz buluşalım dedik ertesi gunu seyahat kısıtlaması cıktı. Yine goruşemedik.
Neyse bir kac ay once yeniden konuştuk ve bir goruşelim dedik ilk once yine ayarlayamadık ama en sonunda ayarlamıştık bu hafta icin. Ve gel gelelim ki biz ayarladık bu sefer de biliyorsunuz ki her yer kapandı
Geleceği mesafe 12-13 saat. Burada kalacak yeri yok ya da başka bir yer ayarlamalık bir durumumuz yok. Dışarda goruşsek cocuk zaten o kadar uzun yoldan gelicek, hava soğuk. Hadi guneşli bir gun oldu diyelim tum gun dışarda yuruyecek miyiz ?
Bir de yeniden seyahat kısıtlaması gelecek diyorlar.
Evet sacma belki ama yuzunu gormeyeli bir sene oldu ve ben onu hala seviyorum. Ama artık yıldım resmen, sanki evren bir araya gelmemize her seferinde engel oluyor. Artık bunu cidden olumsuz anlamda duşunmeye başladım, kaldı ki duygularımı duşuncelerimi de etkiliyor, yeter artık ya diyorum. O kadar bekliyorum umut ediyorum en başından beri tam bir şeyler olacak hooop sacma sapan bir sorun.
artık kendi kendime “ sanırım onunla hic bir oluru yok demeye başladım”, sizce tamamen bırakmalı mıyım? Artık beklemeye tahammulum kalmadı..
ayrıca şimdi goruşsek bile sonra yine aramızda mesafe olacak, zaten bir şeylere başlanmadı bir goruşmeyle neyi cozebiliriz ki? Normalde benim yaşadığım şehirde calışacaktı, işi hazır gibi bir şeydi ama o iş de Corona ’dan dolayı yalan oldu.