Merhaba Hanımlar, burayı uzaktan takip ediyorum sizlerin yorumlarını hep dikkate alırım ama bu akşam ben de bir konuda size danışmak istedim.
Şimdi ben 29 yaşında ailemden uzakta bi yerde yalniz basina yaşayan ve calışan bi kadinim. Nişanlım ise memleketimde calışıyor doğal olarak(pandeminin de etkisiyle) yuzyuze goruşemiyoruz. Nişanlımla 3 yıldır birlikteyiz son 1 yıldır da nişanliyiz.
Baslarda cok guzel bi iliskimiz vardi,bana karşı ilgiliydi, surekli arardi saatlerce konusurduk. Izin gunlerimizde goruşurduk, bana cok duşkundu.
Sonra iş değiştirdi ve yeni işine girdikten sonra bana olan ilgisi azaldi. Baslarda adapte olmaya calışıyor dedim ama nerdeyse 1 ay oldu işe baslayali ve hala ayni.
Gun icinde 4,5 mesaji gecmiyor yazismalarimiz. Akşamları aramıyor ya da arasa da cok az konuşup uykum geldi diyip yatıyor erkenden. Oysa gece gec saatlere kadar konuşurduk onunla.
Ben bu konuyu actığımda benden fazla bağırıyor hemen sinirleniyor ben cok anlayışsız ve bencilmisim. Bu dunyada beni en cok bunaltan kisi sensin dedi. Seninle evlenmek beni korkutmaya başladı dedi ki boyle şeyler asla soylemezdi. Ben de pandemiden dolayi hicbiryere cıkamıyorum surekli evdeyim onunla konuşmak vakit gecirmek istiyorum ama o neden boyle davranmayabaşladı. Acaba eskisi gibi sevmiyor mu artik. Belki de ben hataliyim gercekten bilmiyorum dışardan bakan birilerinin yorumlarına ihtiyacım var. Sizce hata kimde burada? Hepinizin yorumlarını dikkate alacağım