Merhaba hanımlar.38 yaşındayım ve 9 yaşında bir kızım var.Evlendikten 4 yıl sonra kızıma kavuştum.Pko hastasıyım.Bu sebeple ilk 4 yıl her turlu ilac ,tedavi ,ve hatta aşılama dahi oldum.Cok zor gunler gecirdim.Uzun uzadıya anlatmak isterim bir gun yaşadıklarımı ve hic hazır hissetmedigim bir anda kızımın haberini alışımı.Sizlere moral olsun diye.Yine bu forumu takip ediyordum o zamanlarda.Suan ki durumum cok cok farklı.Dogumdan sonra yaklaşık bir yıl korunduk sonra herşeyi akışına bıraktım cunku ben pko hastasiydim ve nasılsa olmaz birşey diye duşundum.Biliyorum cok yanlış,cahilce bir duşunce ama ...Kızım son 2 senedeir kardeş diye cok ısrar etmeye başladı.Halbuki yaklaşık 7 yıldır hic korunmadik.Bekarligimdan beri aşırı duzensiz olan regl tarihlerim de (o kadar duzensizdi ki 50 gunu buluyordu)doğumdan sonra normale dondu.son iki yıldır telefonuma yuklediğim uygulamada butun kayıtların mevcut 28 gunde bir regl oluyordum.Ta ki gecen aya kadar.27 Nisan'da regl oldum bat bayramin birinci gunu olması gerekliydi.Ama ben yumurtalama donemimde mahvoldum,goğuslerim kafam kadar ve acıyordu,kasıklarımda ağrı ,vucudum ise odem yaptı hatta diyet ve yuruyuş yapmama rağmen 2 kilo almıştım.Ve adetim 8 gun once geldi,hem de o kadar sancılı ki...yani 18 Mayıs'ta regl oldum tam 21.gunde.Cok şaşırdım cunku hic bu kadar erken olmamıştı.Hava degisimidir diye duşundum ,vesvese yapma aşamasını cabuk atlattım.Bugun 17.gunumdeyim ve bat 13 Haziran.Oglenden beri baş donmem ,hafiften bulantı ,ve 2 gundur yine goğuslerim de aşırı hassasiyet var.Bana ne oluyor inanın cozemedim.Hamile olduğumu asla duşunmuyorum cunku bu zamana mutlaka anlasilirdi.Hipertansiyon hastasıyım 3 yıldır,ve bu kadar duzenli giden donemlerim ne oldu da bu ay boyle allak bullak oldu.Uzerine gormede bu kadar cok kanama olamazdı ...Cok şaşkınım ,benimle benzer durumlari yaşayan arkadaşlar vardır diye paylaşmak istedim acikcasi.Okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkur ederim