Merhaba kızlar. Gecen "guzelliğimi kaybettim" konusu gordum bam telime dokundu. Cunku bu konuda ben de dertliyim. Gerci o konu tepki aldı biliyorum ama dertleşmek istiyorum. 33 yaşındayım, şurda 2021'e ne kaldı dersek 34 diyebiliriz. Ama guzelliğimin gittiğini hissediyorum. 20'li yaşlarla kıyaslamıyorum 20'ler tabi ki başka ama 30 yaşına boyle değildim. Anlatayım.

Oncelikle maalesef yaşadığım bir sorun nedeniyle hep aynı tarafıma yatıyorum uyurken. Boylece o yanağımda uzun bi cizgi oluştu. Bu beni uzuyor. Gulduğumde cok belli sacla kapatıyorum. Sonra eski sac rengim boyaydı acık kumral, ama yakışıyordu acıyordu beni, makyaj yapınca yakışıyordu. Pandemi kapıya dayanınca alelacele kendi rengine yakın diye siyaha boyattım. Yuz hatlarımı sert gosteriyor tamam doğala yakın ama gitmedi, bir de kucumen gosterdi. Bir de cok sac dokulmesi yaşıyorum avuc avuc saclarım dokuluyor. Seyreldi incecik kaldı. Eski rengime boyatmaya korkuyorum cunku sacımın daha fazla zarar gormesinden korkuyorum, zati bir tutam kaldı, pandemi de ne olacağı belli değil. Sonra kilo verdim 50'lerden 40 kusurlara duştum. Bu iyi gorunebilir ama değil. Suratım zaten ufak ve kilo verince bende direk surat gidiyor ve ust beden. Kalca basen aynı duruyor. Suratımdan kilo gittiği icin sanki daha kırışık duruyor. Giydiklerim yakışmıyor cunku ust ince goğus kalmadı alt aynı. Boyle işte kızlar.

Aşk meşke gelince o konu da iyi değil. İşim gucum var evet ama aşk yaşamak da her kadın ister yani. Ben erkeklerin cılgınca peşinde koştuğu biri olmasam da ortamlarda ilgilenen olurdu hatta benden ufaklar gelirdi. Şimdi hic ilgilenen yok. En son bi cocukla tanıştım seni caya cıkarıcam dedi, inandım saf gibi suslendim ve sonuc: mesaj atmadı olu taklidi yaptı yani. Dalga gecti yani. Canım cok sıkıldı. Ha bir de evli macera arayan kart horozlar cıkıyor karşıma. Uzuluyorum ya. Gecen yine bir konu vardı " 30 oldum yalnız mı oleceğim kaygısından duramıyorum " diye . Yalnızlık zor hayat zor.