arkadaşlar merhaba 1 yıllık guzel giden bir ilişkim var herşey cok guzel giderken birden kotuleşti ailelerimizle tanıştık guzle ilerliyordu uyum herşey cok guzeldi konuma gelirsek ilişkim bitti sebebi erkek arkadaşımın birtane ablası var yeni tanıştık sohbet falan kafa dengi bir insan yalnız eşiyle problemleri var boşanma aşamasında eşi bunu defalarca aldatmış boşanmadığı halde sevgilisiyle fotoğraflar falan paylaşıyor ablası icin cok uzuldum sohbet esnasında da surekli bu konuları acıyor ablası haliyle psikoloji kotu bir halde bizde destek olmaya calışıyorduk ki bu benim sonum oldu ablası erkek arkadaşım ben sohbet ederken ablası yine aldatılmadan konu actı bende abla hic onu kendi silahıyla vurmayı duşunmedinmi dedim sende bir fotoğraf paylaşsaydın ona ders olur gibi yorumlar yaptım buraya kadar herşey normal bunun uzerinden 2 gun gecti erkek arkadaşımla yine guzel guzel konuşuyorduk birden soğuk davranmaya başladı ve tartışma cıktı ben cok rahat ve gevşekmişim ilerde buna ucu dokunurmuymuş ben nasıl bir kız olarak boyle konuşabiliyormuşum yakıştırmamış o an seni kapı dışı bile edebilirdim dedi ben şoklar icerisinde kaldım altı ustu bir yorum tamam yanlış olsa bile bukadar buyutulmemesi gerektiğini duşunerek ozur bile diledim yok efendim bukadar gevşek ve rahat birini istemiyormuş hayatında diye ayrılma kararı aldı napıcağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum ve ayrıldı bussuru kırıcı şeyler soyledi ruh hastası gibi ya birgun once olup biten birgun sonra icinden kotu bir adam cıktı her tartışmamızın seyri boyle uzerinden 2 gun geciyor tartışma cıkartıyor yorumlarınızı bekliyorum ve yıl donumumuzde ayrıldı şaka gibi (senden bana karı olmaz ozellikle seninle evlenmem rahat bir tipin var yıllarca bana bu konuları anlatamazmış birden icinden kotu bir adam cıktı )