Merhaba hanımlar cok dert değil gibi olsa da evliliği temelden sarsıldığını duşunduğum bir konuda sizden goruş almak isterim
Pandemi doneminin sağlıkla gecmesi dileğiyle başlıyorum mevzuya

Eşim, her konuda eğilip bukulen biridir fakat gel gelelim cocukluğu ve yaşadığı aile sorunları nedeniyle hırsla dolu bu hırs onu bencil ice kapanık ofkeli biri yaptı bu bencillik eve cocuğa da yansımaya başlayınca dert etmemek elde değil, ihmaller , yanlış işlere, farklı yollarla para kazanıp zengin olma derdine duşurdu onu, coğu kadının arayıpta bulamayacağı sadakat ve sevgi ve merhametle dolu yalnız o kadar hırslıki para konusunda gozu hicbir şey gormuyor, o kazandığını sanıyor ama aslında 4 yıldır yerimizde sayıyoruz bu konuda ne yaptıysam gozunu acamadım, kavgaların sonucunda bir miktar parayı katlayıp araba almasına vesile oldum (taksitle)
Bana gelince ben oğretmenim eşimin bu para kazanma hırsı nedeniyle 7/24 boş denilecek şeylere kafa yorması onu yoruyor ve eve bize verimi azalıyor atanmak istiyorum azıcık calışmayla halledebilirim fakat destek şart ama hic destek olmuyor cocuk da var malum tek başıma ayakta duramıyorum artık sanki tum yuk bende gibi. Bana karışma sen de naparsan yap haline geldik bu şekilde evlilik de surdurmek istemiyorum ona gore 40 yaşında zengin olunca biz rahat edicez ama yıllar geciyor yaş 30 mesleğimi elime alamadım genclik gidiyor hayatı kacırıyoruz ben de daha onemlisi hayallerimi kacırıyorum hayatımızı ona gore ayarlamak zorunda kalıyorum cunku yetişemiyorum ev cocuk sağlık sorunlarım derken olmuyor bunu aşamıyoruz 40 ima geldiğimde arkama bakınca kendime acıyacağım neden boyle olsunki yok mudur bunun caresi boşanmadan olmuyor mu.