Selam kızlar lutfen fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
3 yıllık evliyim bu aya kadar gebelik planlamıyordum ve bu ay olsun istedik ama planlı bir gebelik istediğim yaklaşık 6 aydır folik asit kullanıyorum. Bu ay ozel olan o gunleri değerlendirdik dun adet olmam gerekiyordu fakat olmadım test yaptım negatif cıktı bugun yine aynı negatif sonra şunu oğrendim sabah ilk idrarla yapılması gerektiğini ben ikisinide oglen gibi yaptım ve cok su tuketen biriyim her ay adetim ya 29 gunde 30 31 gunde mutlaka olurdu ve ben gelceğini goguslerim belim ve sırtımdan anlardım bu ay ise bu belirtiler yok sadece arada gelen hafif bel ağrısı ve alt karında yaklaşık 4 5 gundur gecmeyen gurultu yani baloncuk patlarmış gibi sesler ve gaz problemi artı birde şiddetli baş ağrısı 2 gun gecikti ama testte negatif coğu kişininki bu gunlerde belli oluyor. Ama bende olmadı 3 ay once doktora gidip muayenede oldum universire doneminde kist vardı tedavi gordum gecmişti evlenirken baktırdım yoktu 3 ay once baktırdım yine yoktu bundan kaynaklanabilir mi diye duşundumde yani oyle işte cok uzun oldu hakkınızı helal edin fikirlerinizi paylaşırsanız cok sevimirim şimdiden teşekkur ederim.