merhabalar, benim sorunum şu bir erkek arkadasim var kendisi ailesini hayatindan silmis, bana hep tek ailem sensin diyor ve durmadan kredi cektirmek istiyor, 3 bin 4 bin cektim ama bri ay sonra tekrar, 15 gun sonra tekrar... hep paraya ihtiyacı var yani bana oyle soyluyor, ve simdi diyne cekmemi istiyor.. kendisinin boynunda kireclenme var, ozel hastaneye gidiyor ve ayrıca kendisi muhendis kazandığı para az degil ama tanıştığımız gunden beri bana parasal sıkıntılarının oldugunu dile getirmesi beni cok yordu... odemelerini aksatmıyor ama daha yeni başladı odemeleri ben ya bir iki ay odeyip sonra da odemezse borc başıma kalırsa diye korkmuyor degilim....
DUZELTME=
birkac saat once beni aradı, hicbirşey olmamış gibi konuştu, biraz da hatalı olduğunu soyledi bende tepki gostermedim ama tepki gostermemem de ki amac ona verdigim parayı geri almak.. başka duşuncem yok şu an... ama beni arayan adam lafı dondurdu dolaştırdı yine maddi durumuna getirdi ve utanmadan 2 binliraya ihtiyacı olduğunu soyledi.... offff ben ne soyleyim şimdi.. 5 kuruş dahi kaybetmek istemiyorum verdigim parayı geri alabilmek icin nasıl bir strateji izlemeliyim? rol yapmayı hic beceremem.. . ama ne yalan soylebilirim şimdi akıl verebilen yok mu?????????