Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 27 Nisan pkoluyum. 3 yıldır evliyim ve hic korunmadik. Pkolu olmama rağmen adetlerim saat gibidir cok şukur 30-31 gunde bir adet oluyorum. Daha once Dr cok gittim ne bende ne de esimde hic sıkıntı yok ama 3 yıldır kimyasal da dahil hic hamile kalmadım. En son Aralık ayinda dr femara diye bir ilac verdi onunla yumurtladim catladi vs ama yine olmadı ki ben ilacsız da gayet guzel yumurtluyorum ve kendi kendine catlıyor. Neyse asıl sorum bu ay netten aldığım bir bitkisel ilac var onu denedim yaklaşık 10 falan kullandim. Amacım bebek değildi bu ilac adet sancisina da iyi geldiği soyleniyor. Ki ben ignesiz ilacsız geciremiyorum o gunleri 4 gun surer ama 4 gun boyunca kok sokturur bana. Adetim yaklaşık 8 -9 gun gecti bir suru test yaptım ama sonucları hep gec gorduğum icin (yani sabah yapıyorsam akşam oluyor bu) silik cikiyor. Uzerinden cok zaman geciyor yani ilk başta cıkmıyor. Ben 3 senedir cok test yaptım ama hic boyle cikmadi. Kan vermedim ama yarın vermeyi dusunuyorum. Ayrıca hic adet belirtim yok. Normalde adetim biter bir hafta sonra gelecek adetin ağrısını sancısını cekerim. Boyle olup hamile kalan var mı acaba. Cok uzun oldu kusura bakmayın
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.